Widok

nauka gry na gitarze Gdańsk, Sopot

Nauka i Szkolnictwo Temat dostępny też na forum:
Lekcji gry na gitarze, udzieli uczestnik wielu warsztatów gitarowych (np Akademia Nowych Brzmień w Warszawie - gitara M.Olak, K.Zemler), oraz prowadzący takowe (ostatnie w Gdańsku, w Pałacu młodzieży). W 2005 zdałem na Akademię Muzyczną w Gdańsku (Studium Jazzu i Muzyki Rozrywkowej - klasa gitary M.Grzywacz)) Udzielam się w wielu projektach muzycznych (www.manthu.pl). Doświadczenie, materiały, referencje! (prowadzę m.in Sekcję Gitary w Klubie Winda w Gdańsku) Dobra atmosfera, sprzęt i miejsce - Starówka, nieopodal Akademii Muzycznej.

Chętnie podejmę współpracę w ciekawych projektach!

Szczegóły na mej stronce www.uhuru.one.pl - zapraszam ;)

Lekcje i nauka gry na gitarze!! ;) Gdańsk, Sopot, Gdynia!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam!

Czy prowadzisz lekcje z gry na gitarze elektrycznej, czy klasycznej?? Mam elektryka i chciałbym się nauczyć grac, ale nie chodzi mi o uczenie się różnych utworów na pamięć, tylko podstawy pozwalające tworzyc, improwizowac, np. różne skale itp. oraz oczywiscie różne cwiczenia poprawiające technikę, szybkość siłę itd. Generalnie chodzi jednak o umiejętność improwizacji oraz tworzenia własnej muzyki. Wnioskując z Twojego doświadczenia, nie chcialbyś pewnie tracic czasu na lekcje z początkującym, ale może znasz kogoś kto podjąłby się tego?

Z góry dziękuję za wszelkie informacje.
Pozdrawiam, Jacek Szczepaniak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Nauka

Prawo jazdy - jak zrobić? (18 odpowiedzi)

potrzebny mi mały instruktaż jak obecnie robi się prawo jazdy? Niestety do dzisiaj się nie...

Język angielski, szkoła policealna, jaki poziom? (9 odpowiedzi)

Muszę iść do jakiejś szkoły na język angielski. Na szkołę językową funduszy nie mam, dlatego...

Kurs komputerowy ( podstawowy) gdzie? (9 odpowiedzi)

Umiem wł i wył , pobuszuje w necie i tyle Dostałam propozycje pracy i musze szybko ogarnąć MS...

do góry