Widok

fundacja Pomóż i ty

ktoś wie, co jest z nimi nie tak?
http://praca.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/specjaliste-do-spraw-pozyskiwania-funduszy-ogl6228599.html
ogłoszenie się pojawia bardzo regularnie, był tam ktoś może?
fundacja z mailem na wp.pl :P
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.pomozity.org/pl/kontakt.html

Zadzwoń, spytaj się czy wystawiali ogłoszenie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Fundacja korzysta z domeny : fundacja@pomozity.org, a nie jacekplacek@wp.pl
Z tego co już zauważyłem, niejaki Jacek Sojecki jest założycielem fundacji..i nie tylko tej..hmm....
Może to jego "prywatniejszy" mail?
Polecam ze swojego doświadczenia ostrożność, bo ja też mogę sobie założyć konto : president@polska_the_kraj.gov :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
A może nie mogą znaleźć kogoś odpowiedniego, tzn kogoś kto spełni ich oczekiwania?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
może. ale takie naprawdę głebokie i szerokie...
Ogłoszenie jest ciągle dawane, czyli coś nie tak, albo pracodawca ma wielkie wymagania co do pracy, obowiązków za jak najmniejszą płacę, albo pracownicy sami odchodzą.Jak ktoś tam pracował lub był na rozmowie kwalifikacyjnej to niech napisze jak jest.
świetne i bardzo przydatne. a teraz wklej to w każdym wątku forum ;P
www.zadna-praca-nie-hanbi.blogspot.com
Hehe,pracowałam kiedyś dla nich:).Z 10 lat temu jako wolontariusz;).Agencję nieruchomości prowadzą.Pani Malwina bardzo sympatyczna babka(prywatnie),..
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mam zupełnie inne odczucie, faktycznie potrzebują ludzi (praca biurowa). Rozmowa konkretna i umowa jak należy. Sytuacja na rynku mocno się zmieniła, więc te opinie sprzed 4 lat chyba też mocno nieaktualne.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

a zna pan czy pani te fundacje chce wysłac dziecko na czas wakacji do pracy na rzecz niewidomych

Inne tematy z forum Praca

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (60 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Czy znacie firmę Nuga Best? (11 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...

do góry