Widok
Ja proponowałabym 10zł/h. Jedzonko dla małej rowniez bym przywoziła codziennie,obiadki,owoce itd. Dziennie wychodziłoby po 8,9 godzin. 2 razy w tygodniu jezdzimy na basen,jeżeli byś chciała możemy zabierać rowniez Twoje dzieciaczki bo to basen naszych znajomych(darmowy), tylko chcialabym do Ciebie wpaść,poznac zobaczyc jak mała bedzie reagować.. Daj znać jak Ci to odpowiada;)
jesli chodzi o obiadki to ja zawsze około 13stej mam obiadek więc córeczka mogłaby jadać z nami!!! tylko tam jakieś owoce czy coś,ja jak pilnowalam raz dzieci to ich mama przywoziła jedzonko dla swojego maluszka i była zawsze kłutnia bo moj syn tez chciał to samo, ja zawsze kupowałam i dla swojego i dla tamtego.z basenem swietna sprawa!! a w jakim wieku córeczka i od kiedy pani potrzebuje niani wogóle??? oczywiście zawsze trzeba zawsze wcześniej poznac nianie gdzie będzie i z kim będzie przebywać!! jesteś kamila z Bojana???czy bedziesz dowozić??
Tak,jestem z Bojana,mieszkamy niedaleko SPORTISU. Cóeczka ma 2 latka. AHA,to jezeli robisz obiadki to super. To raz na tydzień przywoziłabym Ci takie wieksze zakupy(mięsko,warzywa i ziemnieczki).
Do pracy będe chodzić na 8:00, wiec około 7:30 byłybyśmy u Ciebie. Niani potrzebuję od siernia.A ty gdzie dokładniej mieszkasz? Po powrocie bysmy wpadły do Ciebie;)
Do pracy będe chodzić na 8:00, wiec około 7:30 byłybyśmy u Ciebie. Niani potrzebuję od siernia.A ty gdzie dokładniej mieszkasz? Po powrocie bysmy wpadły do Ciebie;)