bo najzwyczajniej ich nie pamiętam, to nie moja epoka, a nawet gdyby czas odnaleźć się w nowej rzeczywistości.
Próbowałam lodów o kilku smakach i jako fanka śmietankowych stwierdzam, że lepsze znalazłam tylko w 1 miejscu w Gdańsku przy pętli w Jelitkowie w starym pubie, robione przez wysłużone już urządzenie.
Tu w Milano De Marco próbowałam lodów w formie gałka są smaczne, śmietankowe dość słodkie, a takie lubię. Kolejny smak to truskawkowe, te nie maja żadnej konkurencji, są najsmaczniejsze ze wszystkich truskawkowych jakie próbowałam, inne smaki również godne polecenia, ale zazwyczaj konsumuję te dwa, to moi faworyci w tym lokalu. Lody wytwarzane w Milano De Marco są charakterystyczne trudno je porównywać z innymi, ponieważ są produkowane w inny sposób, jednak w obecnych realiach, kiedy wszystko co naturalne przestaje mieć dla nas smak, ponieważ większość produktów przez nas spożywanych jest naszpikowana wszelakimi substancjami podnoszącymi walory smakowe i przy pełnym zaufaniu do właściciela iż wytwarza je w sposób tradycyjny twierdzę że jest to produkt z zupełnie innej ligi niż, pozostałe lody z okolicznych sklepików i budek. zrozumieją to preferujący naturalne produkty.