Widok

.... nie jest dobrze

To byla moja kolejna wizyta w Que Passa... No i muszę powiedzieć, że jestem bardzo rozczarowany. Pamiętam imprezy np. z sierpnia ubieglego roku. Wtedy polecalem wszystkim... Dzisiaj?? Absolutnie. Ludzie??? Dresy, TBS'y, dziewczynki szukające darmowych drinków. Wiek powyżej 21 lat???? Żart!!! Malolaty?? Tak!!! A najbardziej "podobaly" mi się toalety, hahaha. Pisuar owinięty czarnym workiem - odszedl... Brak deski toaletowej. Woda na podlodze po kostki, a w niej kilometry papieru toaletowego. A w umywalce pety i dobrze już znany papier toaletowy. Do wlaścicieli: Proszę, zadbajcie o lokal i gości!!! To już nie jest to samo miejsce. Zawsze czulem się u Was dobrze, teraz już nie...
Moja ocena
Que Pasa kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 5

klimat i wystrój: 3

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 3

4.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Drogi "Stały Bywalcu" (jak twierdzisz)! Bardzo wzięliśmy sobie do serca Twoją opinię...no cóż nie wszyscy widać mogą być zadowoleni. Biorąc pod uwagę podaną przez Ciebie datę korzystania z usługi niestety nie możemy jednak skojarzyć sobie zaistniałego zdarzenia z "wodą po kostki", bo PIANA PARTY było 4 kwietnia i 2 maja, a awaria w toalecie (niestety spowodowana zachowaniem gości) parę dni wcześniej?!Nota bene - wszyscy się dobrze bawili i nikt nie ucierpiał z tego powodu, choć zastanawialiśmy się czy nie pożegnać gości i nie zamknąć lokalu...Pety w toalecie? Nie sami je sobie wrzucamy.. sprawa do przemyślenia. Co do małolatów i dresiarzy, to od przeszło dwóch miesięcy jest nowy właściciel, który z tym walczy; wprowadził selekcję i w weekendy wstęp płatny, aby stali bywalcy czuli się dobrze i bezpiecznie.
Pozdrawiamy i zapraszamy "Que Pasa"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
czesto zagladam do clubu o różnych porach...Twoje spostrzeżenia co do toalet - sluszne - nie tylko w piana party he he...ludzie no cóż tutaj beda dominowac miejscowi...ścisła selekcja mogłaby wyeleiminowac Klientów wogóle. Muzyko typu techno przyciąga ich...za to muzyka na żywo - ost środa - świetny zespół - słuchacze - kilka osob, miłośnicy dobrej muzyki nie wiedzieli a reszta środowych imprezowiczów woleli pocić sie pokładzie:) troche to smutne....nast razem wywieszcie wielki szyld - niekoniecznie tylko pod lokalem w Gdańsku....trojmiasto to 3 miasta w jeden wieczor :)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry