Widok
nie jest tak zle
Przeczytalem poprzednie opinie o tym sklepie i musze przyznac ze mnie nic takiego nie spotkalo. Zawsze trafialem na dosc mlodego pracownika, ktory sluzyl pomoca i byl tak no normalnie mily. Moze poprostu mialem szczescie. Co do oferty to bylem tez milo zaskoczony oferta - choc widzialem ze niektore elementu z kolekcji Antado mozna kupic taniej np w Praktikerze. No ale ogolnie sklep OK. Pozycja warta odwiedzenia w poszukiwaniu wyposażenia łazienkowego.
Moja ocena
Antado
kategoria: Glazura, terakota
obsługa: 4
oferta: 4
jakość asortymentu: -
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 4
4.2
* maksymalna ocena 6
chłopie ta firma to tragedia pracowałem tam kilka ładnych lat,meble robią jak najtańszym kosztem .po kilku miesiącach użytkowania ich zaczynają puchnąć a elementy chromowane zaczynają rdzewieć.meble malowane to jakaś pomyłka meble białe po jakimśczasie robią się żółte i wypłowiałe.zamawiają najtańsze płyty wióroweylko zwykłe farby najtańsze które po jakimś czasie meble tracą swój wizerunek i można je tylko wyżucić .a te ich blaty drewniane to wielki przekręt posklekane odpady drewniane wyszlifowane i pomalowane te blaty pękaja i szybko tracą swój wygląda ich akcesoria do łazienek to chińska podróba rdzewieją i chrom odpada