Widok

nie kupujcie w Saturn Gdańsk !!!

Dzisiaj kupiśmy drukarkę ( a dokładnie urządzenie wielofunkcyjne) Hp C5380 w sklepie Saturn w Gdańsku. Pani reprezentująca firmę HP reklamowała ten towar mówiąc " mój chłopak to kupił dwa dni temu i jest bardzo zadowolony". My z drukarki też jesteśmy zadowoleni natomiast w zestawie zgodnie z nalepką na kartonie powinien być zestaw 4 tuszy +150 arkuszy papieru fotograficznego - był tylko zestaw 3 tuszy i 100 arkuszy papieru. Na naszą reklamację w sklepie powiedzieli początkowo tylko przepraszam i chociaż w końcu jakoś załatwili naszą reklamację to niestety nie w sposób, jaki to się robi w tzw. cywilizowanej Europie ( nie dostaliśmy towaru jaki był obiecany na opakowaniu a i tak załatwienie czegokolwiek wymagało awantury z naszej strony). Radzimy wszystkim kupującym bardzo ograniczone zaufanie do sklepu Saturn/marki HP?
Moja ocena
obsługa: 1

pomoc merytoryczna: -

asortyment: 4

promocje: 1

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 1

2.4

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
To straszne jak często zdażają się tak nie uczciwi klienci jak Pani Asia, kupują produkt wyciągają w domu dołączone gratisy i wracają wyłudzając kolejne !!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 5
Ja kupilem smartfona,ktory dzialal 4 miesiace,a teraz ponad miesiac go naprawiaja i non stop wymyslaja bajeczki!I co???Tez wyjalem cos z zaplombowanego pudelka???!!!Obsluga nawet nie otworzyla pudelka zeby sprzawdzic chociazby czy jest komplet!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie no trzeba pogratulować Pani. Nie dość że przekręca słowa osoby która naprawdę zna się na sprzęcie to jeszcze jest to w sumie zwyczajne wymuszenie dodatkowych rzeczy.Tak jak napisał inny komentujący jest to stała praktyka ludzi którzy wyciągają zawartość w domu i wracają po kilku godzinach czy jednym dniu twierdząc że tego nie było.Wszystko można sprawdzać zaraz po zakupie i załatwić jak cywilizowany człowiek na nie sfrustrowana i znerwicowana osoba.Owszem czasem zdarzają się błędy firm w pakowaniu ale czy to jest powód do robienia z tego wielkiej sprawy.Jak znam życie drukarka była kupiona na promocji i jeszcze człowiek ma pretensje.Przykra sprawa no ale cóż i tacy ludzie niestety chodzą po tym świecie.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

NIE SŁUCHAJCIE JOANNY G.!!!

Przez przypadek znalazłem ten komentarz i... Byłem akurat świadkiem tego zdarzenia! Dobrze pisze klientka: "wymagało awantury z naszej strony" - darli się, że ich było słychać kilka regałów dalej! Gratuluję obsłudze cierpliwości i spokoju (ich cierpliwość wobec takiego pieniactwa pokazuje, że są rzeczywiście z innej planety: Saturna lub Marsa).
A reklamacja została przecież załatwiona (jak pisze klientka). A że nie tak jak w " tzw. cywilizowanej Europie"? A jak się to robi w tzw. cywilizowanej Europie? Całuje w dupkę?

P.S. Ciekawe na ilu jeszcze forach i ilu znajomym będą opowiadać te brednie. Znajomi Pani Joanny G. - macie do czynienia z zadziwiającym przypadkiem. Współczucie!
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie znam sprawy Pani Joanny G, ale obsługa w Saturnie-tragiczna!!!Robią promocję, do których nie ma regulaminów - zgodnie z prawem wymagane. Obsługa niekompetentna, nie potrafią udzielić odpowiedzi na podstawowe pytania.
Do tego jeden z najdroższych sklepów:(
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 7
no jeszcze nie ma obowiązku robienia tam zakupów :P
ludzie... wolny rynek jest! każdy może ustalać ceny jakie chce!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Popieram sam mam problemy z reklamacją zapraszam na http://forum.trojmiasto.pl/Saturn-reklamacja-t646690,2,23190.html
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie kupować będziesz reklamować sam się przekonasz kupiłeś sprzęt chodzi miałeś fuksa.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry