Widok
nie mozna doczekac sie reklamacji!!!
ponad 3 tygodnie temu zglosilam reklamacje okien, gdyz nie moge otworzyc jednego z nich. czekalam 2 tygodnie, firma wogole sie nie odezwala. gdy wkoncu zadzwonilam, po krotkiej klotni laskawie pani umowila sie za dwa dni na konkretna godzine, ze przyjdzie jej maz. czekalam caly wieczor, i jak i tego pana tak i zadnego telefonu od firmy nie dostalam! zmarnowalam caly wieczor na czekanie! nastepnego dnia pojechalam na ulice piastowska, jak zwykle oczywiscie biuro bylo zamkniete, obok rodzice wlascicieli obiecali mi ze przekaza ze wciaz czekam na naprawe w ramach gwarancji tlumaczac ze firma ma bardzo duzo pracy! oczywiscie nic nie zostalo przekazane! w poniedzialek pojechalam tam ponownie, znowu biuro zamkniete, poprzez telefon starszej pani udalo sie skontaktowac z wlascicielka, ktora nawet nie potrafila przeprosic za dana sytuacje. obiecala ze jeszcze tego samego dnia ktos przyjdzie na naprawe. w poludnie zadzwonila laskawie ze tego dnia nie dadza rady przyjsc, mieli byc dzisiaj! i jak wyszlo?! NIE PRZYSZLI I ZNOWU NIE ZADZWONILI POINFORMOWAC O TYM! wogole nie odbieraja ode mnie telefonow! jutro z rana zamierzam dzwonic do glownej sziedziby w Bytowie!nie zostawie tak tego!!!
Moja ocena
Almar
kategoria: Okna i parapety
obsługa: 1
asortyment: 3
jakość usług: 3
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 3
2.6
* maksymalna ocena 6
Ma pani racje to wcale nie jest uczciwa firma, Ja czekam na usuniecie poprawek od 3 marca a dzis jest 13 czerwiec nie moge sie doczekac. na wstawienie blokady czekałem do czerwca, teraz czekam na zatrzask zewnetrzny i na poprawienie parapetów zewnetrznych parapet posiada ostre zakończenie o które mozna porwc odzież czekam na fakture za zamontowanie rolet