Widok
nie polecam ambitnym...
Szkoła stworzona dla przeciętniaków, niestety. A uczniowie, z niewiadomych przyczyn mają o sobie wygórowane mniemanie... Nauczyciele przepełnieni kompleksami (z pewnymi wyjątkami, oczywiście:)). Tania podróbka plastyka.
pozdrawiam.
pozdrawiam.
Moja ocena
XIX Liceum Ogólnokształcące
kategoria: Szkoły średnie
poziom nauczania: 3
wyposażenie: 3
zajęcia dodatkowe: -
bezpieczeństwo: 6
ocena ogólna: 3
3.8
* maksymalna ocena 6
XIX LO nigdy nie było szkoła plastyczną. Co do klas artystycznych to nie widzę powodu do jakichkolwiek zażaleń. Prawda jest taka że sporo szkół po otrzymaniu informacji iż bierzemy udział w jakimś konkursie, wycofuje się z niego.
Wygrywamy lub przynajmniej jesteśmy laureatami naprawdę niesamowitej ilości konkursów. Sama ostatnio byłam na jednym i uczniowie z naszej szkoły w dziedzinie plastycznej zdobyli 7 na możliwych do zajęcia 9 miejsc. Również w konkurencjach muzycznych na tym samym konkursie zdobyliśmy nagrody.
Co do poziomu nauki. Jak ktoś chce to się będzie uczył, jak nie, to nawet chodząc to topolówki można być debilem.
Wygrywamy lub przynajmniej jesteśmy laureatami naprawdę niesamowitej ilości konkursów. Sama ostatnio byłam na jednym i uczniowie z naszej szkoły w dziedzinie plastycznej zdobyli 7 na możliwych do zajęcia 9 miejsc. Również w konkurencjach muzycznych na tym samym konkursie zdobyliśmy nagrody.
Co do poziomu nauki. Jak ktoś chce to się będzie uczył, jak nie, to nawet chodząc to topolówki można być debilem.