Widok
nie polecam programy z jzk
Stanowczo nie polecam sprzedają oprogramowanie z licencją wieczystą zapewniając wieczyste są aktualizacje i użytkowanie takiego pakietu po czy ja unieważniają licencje i próbują naciągać dalej naciągacze po prostu takich firm się trzeba wystrzegać
Polecam przeszukać Internet taki osób jak ja jest o wiele więcej
Polecam przeszukać Internet taki osób jak ja jest o wiele więcej
Moja ocena
Studio JZK
kategoria: Oprogramowanie (sprzedaż)
obsługa: -
oferta: -
przystępność cen: -
ocena ogólna: -
0.0
* maksymalna ocena 6
Witam. Ja też nie polecam tego programu. Co rok płacę abonament. Program nie wysyła faktur mailem, sprawdzałem ustawienia, dzwoniłem do pomocy technicznej i dalej nic, wysyłam osobno mailem.
A dzisiaj otwieram program jzk i okazuje się, że nie zapisało się 11 ostatnich wystawionych faktur. Nie wiem co mam zrobić. Jestem wk....
Pozdrawiam Artur
NIE KUPUJCIE JZK
A dzisiaj otwieram program jzk i okazuje się, że nie zapisało się 11 ostatnich wystawionych faktur. Nie wiem co mam zrobić. Jestem wk....
Pozdrawiam Artur
NIE KUPUJCIE JZK
Nie polecam: Warsztat. Od ponad 2 lat nie mogę doprosić się usprawnienia magazynu. Nie można z kilku PZet zrobić jednej faktury zakupowej (np. z całego tygodnia PZek). W warsztacie samochodowym to przecież podstawowa forma rozliczeń (hurtownia części -warsztat). PO PROSTU BRAK TEJ FUNKCJI. Nie można też wyliczać nowych cen z poziomu PZki. Brak LIFO FIFO, Obsługa techniczna przez telefon kończy się zawsze tekstem. "...przekażemy twórcom programu, programistom te sugestie..." Taką odpowiedź słyszę od 3 lat. Znalazłem już program zastępczy licencja na JZK kończy mi się pod koniec roku. Będzie trochę przepisywania ale wolę to niż codzienne męki z JZK.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.