Widok

nie polecam programy z jzk

Stanowczo nie polecam sprzedają oprogramowanie z licencją wieczystą zapewniając wieczyste są aktualizacje i użytkowanie takiego pakietu po czy ja unieważniają licencje i próbują naciągać dalej naciągacze po prostu takich firm się trzeba wystrzegać
Polecam przeszukać Internet taki osób jak ja jest o wiele więcej
Moja ocena
obsługa: -

oferta: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

0.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam. Ja też nie polecam tego programu. Co rok płacę abonament. Program nie wysyła faktur mailem, sprawdzałem ustawienia, dzwoniłem do pomocy technicznej i dalej nic, wysyłam osobno mailem.
A dzisiaj otwieram program jzk i okazuje się, że nie zapisało się 11 ostatnich wystawionych faktur. Nie wiem co mam zrobić. Jestem wk....
Pozdrawiam Artur
NIE KUPUJCIE JZK
Witam, ja posiadam jzk kilka lat i wszystko działa wysyłanie maili i chmura.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Całkowicie mogę potwierdzić pinię na tych forach uwaga na oprogramowanie z JZK gdy wam zginie trochę faktur albo dokumentów KP itp. nagle nikt wam w tym nie pomoże to się przekonacie co to jest JZK. Giną dokumenty przy aktualizacjach lub przy pracy, przestrzegam zastanówcie się ludzie co kupujecie.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wystarczy zajrzeć do centrum bezpieczeństwa danych i tylko wczytać i już a najlepiej robić kopie zapasowe to nic nie ucieknie
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Nie polecam: Warsztat. Od ponad 2 lat nie mogę doprosić się usprawnienia magazynu. Nie można z kilku PZet zrobić jednej faktury zakupowej (np. z całego tygodnia PZek). W warsztacie samochodowym to przecież podstawowa forma rozliczeń (hurtownia części -warsztat). PO PROSTU BRAK TEJ FUNKCJI. Nie można też wyliczać nowych cen z poziomu PZki. Brak LIFO FIFO, Obsługa techniczna przez telefon kończy się zawsze tekstem. "...przekażemy twórcom programu, programistom te sugestie..." Taką odpowiedź słyszę od 3 lat. Znalazłem już program zastępczy licencja na JZK kończy mi się pod koniec roku. Będzie trochę przepisywania ale wolę to niż codzienne męki z JZK.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Radzą robić kopie zapasowe a zlikwidowali opcję "odtwórz z kopi zapasowej". Program z roku na rok gorszy. Ne radzę kupować. Bawią się w kolorki i znikają przydatne funkcji.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
potwierdzam.. przedłużenie licencji to po prostu zwykły szantaż...
nie polecam programu gina dokumenty aktualizacja to jedna sciema
Witam, a co z danymi przechowywanymi w razie kontroli, na czym to potem odtworzyć skoro program jest blokowany po zakończeniu licencji?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
właśnie z tym problem , nie otworzysz , naciągacze , nawet jak zamkniesz warsztat to nie ma opcji przeglądania archiwum
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie polecam, co aktualizacja to zmiana o 180st interfejsu,
błędy w zasysaniu i obliczaniu podatków - masakra, brak przeglądania po zakończeniu licencji
do góry