Widok

nie polecam sa fajniejsze miejsca w gdansku

masakra przez duze M. co do obslugi tragedia bardzo nie mili.... zmarnowany wieczor
Moja ocena
Insomnia kategoria: Kluby, dyskoteki
obsługa: 1

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 3

ocena ogólna: 3

2.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam
Porsze o informację który z pracowników klubu był nieprzyjemny , jako menedżer ręczę za swoich pracowników, nie sądzę aby bez przyczyny mogli zle potraktować którekolwiek z gości . Jest Pan/Pani(bo nie ma imienia -komentarz anonimowy????) jedyną osoba która pisze negatywny komentarz na temat naszego klubu , dlatego zastanawia mnie przyczyna takiego posunięcia , czekam na komentarz zwrotny
Pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Może ten Pan/Pani był/była w innym klubie i nie do końca pamięta?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
"nie sądzę aby bez przyczyny mogli zle potraktować którekolwiek z gości" - nawet jeżeli gość był niemiły obowiązkiem obsługującego jest zachować anielską cierpliwość i ewentualne uwagi, komentarze zachować dla siebie, bądź grzecznie, z uśmiechem na twarzy powiedzieć klientowi by przyhamował. Rzucanie mięsem ze strony personelu jest niewłaściwe. Widzę, że pan menadżer przyzwala na zachowanie typu "na chamstwo odpowiadamy jeszcze większym chamstwem". To jest zwyczajnie nietaktowne i nieprofesjonalne.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witam
Gdybym pozwalała na takie zachowanie to nie zadałabym pytania "który z pracowników ??" , zadałam je aby wyciągnąć konsekwencję , więc proszę o nie ocenianie mojego podejścia do pracy, tylko wskazanie osoby , która zachowała się niewłaściwie w celu wyjaśnienia zaistniałej sytuacji. Łatwo oceniać kogoś zza ekranu komputera , szkoda że ludzie rzadko potrafią przyjść i otwarcie powiedzieć co mu się nie podoba w funkcjonowaniu klubu
Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5
Miałam (nie)przyjemnośc przebywania w lokalu, więc zamieszczę swoją (a także moich znajomych) opinię.

Lokal fajnie zaaranżowany, i na tym koniec jego plusów.

Muzyka- w chwili rezerwacji zapowiadane "lata 80-te", w lokalu już o takiej muzyce można było zapomnieć, mimo rozmowy z pania (chyba menadżer), w tym temacie się nie wiele zmieniło- ogólnie moim zdaniem muzyka dla małolatów, mimo że lokal dla osób w wieku 21+

Ceny w barze kosmiczne np. małe piwko (0,3l)- 8 zł (dużego podobno nie było)

Ogólnie nie polecam.

Tak jak ktoś wyżej napisał są fajniejsze miejsca w gdańsku, szkoda marnować swój czas i pieniądze w Insomni.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry