Widok

nie polecam

byłam u pana Łukasza zrobić farbe i naprawde się wściekłam gdyż efekt nie był taki jaki miał być a na dodatek wyszłam z pofarbowanym całym czołem i szyją z tyłu.zachowanie bardzo nie profesjonalne i cena nie adekwatna do wykonanej pracy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Oho, chyba konkurencja się odezwała:)

Naprawdę Pani sądzi, że ktoś taki, jak Łukasz popełniłby takie podstawowe błędy i wypuścił klientkę z zakładu z pofarbowanym czołem i szyją? Tym bardziej, że myciem włosów i nakładaniem odżywki zajmują się jego asystenci/asystentki- bez pośpiechu, bez szarpania, delikatnie wykonują przy okazji masaż skóry głowy ( jakie to miłe i przyjemne...) i wszyscy bardzo troskliwie i dokładnie zmywają wacikiem nasaczonym specjalnym płynem ewentualne plamki farby tam, gdzie nie powinno ich być. Z usług Łukasza korzystają wszystkie moje znajome i koleżanki i nigdy żadna nie wyszła z pofarbowaną skórą dlatego trudno w coś takiego uwierzyć.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja również wyszłam z salonu ubabrana farbą wokół twarzy. Na dodatek nie mogłam tego domyć ani doszorować nawet pilingiem przez kilka dni. Kolor również nie zachwyca (za tą cenę!), a co gorsza, NIE PASUJE do mnie kompletnie. Nie rozumiem więc, dlaczego pani, która nie jest zadowolona z usługi zaraz jest podejrzewana o konkurencję. Ja również zawiedziona jestem efektem jaki mam na głowie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry