Widok

nie polecam

niestety 2 egzaminy i 2 oblane , po prostu nie nauczyli mnie obsługiwać sprzęgła i ciągle mam z tym problem.
Moja ocena
obsługa: 6

poziom nauczania: 3

wyposażenie: 4

czas trwania kursu: 6

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 3

4.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
To na rowerze też masz problemy ? , ch.. baletnicy i baletki nie pomogą. Proponuję Ci zostać przy MZK , bo kierowcy to z Ciebie nie będzie skoro sprzęgła opanować nie potrafisz .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
Proponuję żebyś zainwestował i kupił sobie rolki lub hulajnogę tam nie ma sprzęgła.Wina leży po Twojej stronie a nie instruktora że jesteś tępy.Jeszcze jest jedna możliwość masz drewnianą nogę i nie masz w niej czucia.Ja Ciebie też nie polecam jako kursanta.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
proponować to sobie możesz hejterze swoim znajomym którzy są tępi jak ty a co do drewna to pewnie używasz do w pewnym celu, To niejedyny argument odnośnie szkoły jazdy , wiele osób które znam miały problemy z ta szkolą ale Pan Leszek wymusił z Moderatorem opinii usunięcie tychże opinii negatywnych wiec co tu gadań . NIE POLECAM!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
N rowerze nie mam problemów jak ty bo siodełko zakładam , a proponować to możesz swoim znajomym. hejterze
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dawno się tak nie uśmiałem!!Nie nauczyli mnie puszczać sprzęgła?!?!?! Nie martw się, protetyka ostatnio robi ogromne postępy, ludzie z protezami biorą udział w olimpiadzie...Do psychologa musisz koniecznie iść. KILER?, bekowy nick jak na typa który ma problemy, żeby zapanować nad lewą nogą:) Trochę stresu i .... kupa u kilera:) Jakby te niezadowolone osoby podały dane to szkoła może się cmoknąć a opinia się i tak ukarze, więc nie kłam..(czytajmy regulaminy) Jak taki as nie poleca to ja skorzystam z usług tej szkoły:)Pozdrawiam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widać asie że nie nauczyli cie czytać ze zrozumieniem , kto pisał o puszczaniu czegokolwiek chyba że ty o sobie, bekowego nika to masz ty, ciekaw jestem czy przy bliższym spotkaniu to samo powiesz , a te niezadowolone osoby nie podały nazwiska aby pan Leszek kierownik osk nie szykanował ich swymi telefonami.
Gdyby to był cytat z Ciebie to byłby tam cudzysłów, wiesz takie przecinki tylko, że u góry, tylko jak tu Ci wytłumaczyć co to przecinek... Hm, masz rację, już wierzę, nie jesteś wstanie złapać o co chodzi w OBSŁUDZE sprzęgła:))
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
ty za to umiesz nawet obsługiwać wszystkie gałki , takiś as...
Poczytaj swoje odpowiedzi .... kto Cię skrzywdził???Gałki, jazda bez siodełka... Próbowałeś o tym nie myśleć chociaż na egzaminie? Może wtedy dasz radę z OBSŁUGĄ sprzęgła, cokolwiek dla Ciebie się pod tym kryje.
Pozdrawiam!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Widzisz sam że przez te brzydkie rozmowy odbiegliśmy od sensu tego że moim zdaniem p.Leszek nie był dobrym nauczycielem. tak to jest jak zamiast wyjaśnić problem ludzie szukają drugiego dna i niszczenia człowieka który ma inne zdanie. A wystarczyło aby p.Leszek spojrzał z mojej strony i pomógł mi jednak pozbyć się mych problemów i nie było by tej opinii . Pozdrawiam normalnych ludzi.
zgadzam się , ja także ukończyłem tą szkołę jazdy i tez miałem problem z instruktorem policjantem , p. Leszek nie chciał mi zmienić instruktora i po paru oblanych egzaminach kupiłem w innej firmie godziny i od razu zdałem. pozdro
do góry