Widok
nie polecam
niestety 2 egzaminy i 2 oblane , po prostu nie nauczyli mnie obsługiwać sprzęgła i ciągle mam z tym problem.
Moja ocena
obsługa: 6
poziom nauczania: 3
wyposażenie: 4
czas trwania kursu: 6
przystępność cen: 6
ocena ogólna: 3
4.7
* maksymalna ocena 6
proponować to sobie możesz hejterze swoim znajomym którzy są tępi jak ty a co do drewna to pewnie używasz do w pewnym celu, To niejedyny argument odnośnie szkoły jazdy , wiele osób które znam miały problemy z ta szkolą ale Pan Leszek wymusił z Moderatorem opinii usunięcie tychże opinii negatywnych wiec co tu gadań . NIE POLECAM!!!
Dawno się tak nie uśmiałem!!Nie nauczyli mnie puszczać sprzęgła?!?!?! Nie martw się, protetyka ostatnio robi ogromne postępy, ludzie z protezami biorą udział w olimpiadzie...Do psychologa musisz koniecznie iść. KILER?, bekowy nick jak na typa który ma problemy, żeby zapanować nad lewą nogą:) Trochę stresu i .... kupa u kilera:) Jakby te niezadowolone osoby podały dane to szkoła może się cmoknąć a opinia się i tak ukarze, więc nie kłam..(czytajmy regulaminy) Jak taki as nie poleca to ja skorzystam z usług tej szkoły:)Pozdrawiam!
Widać asie że nie nauczyli cie czytać ze zrozumieniem , kto pisał o puszczaniu czegokolwiek chyba że ty o sobie, bekowego nika to masz ty, ciekaw jestem czy przy bliższym spotkaniu to samo powiesz , a te niezadowolone osoby nie podały nazwiska aby pan Leszek kierownik osk nie szykanował ich swymi telefonami.
Widzisz sam że przez te brzydkie rozmowy odbiegliśmy od sensu tego że moim zdaniem p.Leszek nie był dobrym nauczycielem. tak to jest jak zamiast wyjaśnić problem ludzie szukają drugiego dna i niszczenia człowieka który ma inne zdanie. A wystarczyło aby p.Leszek spojrzał z mojej strony i pomógł mi jednak pozbyć się mych problemów i nie było by tej opinii . Pozdrawiam normalnych ludzi.