Widok
nie polecam!!
Potworny bałagan i niekompetencja. Zagubiono moją wpłatę - w związku z nikt nie zamówił od importera wybranego przeze mnie koloru fotelika. Zero odzewu ze strony sklepu - po moich mailach najpierw ściemniano, że fotelik już wychodzi kurierem, następnego dnia usłyszałam, że właśnie mieli dostawę od importera, ale mojego koloru nie ma, a kiedy zgodziłam się na inny kolor - usłyszałam, że zaraz wyślą, ale muszę zgodzić się na wysyłkę za pobraniem - tymczasem sklep od ponad tygodnia miał wpłatę ode mnie na koncie.
Na fotelik miałam czekać max 5 dni - doczekałam się go po ponad tygodniu, nie w tym kolorze, którym byłam zainteresowana i tylko dlatego, że sama rozpoczęłam korespondencję ze sklepem i ją podtrzymywałam - ze strony sklepu zerowa inicjatywa.
Szkoda nerwów - lepiej zapłacić gdzieś indziej parę złotych więcej - a mieć święty spokój.
Na fotelik miałam czekać max 5 dni - doczekałam się go po ponad tygodniu, nie w tym kolorze, którym byłam zainteresowana i tylko dlatego, że sama rozpoczęłam korespondencję ze sklepem i ją podtrzymywałam - ze strony sklepu zerowa inicjatywa.
Szkoda nerwów - lepiej zapłacić gdzieś indziej parę złotych więcej - a mieć święty spokój.
Moja ocena
BoboWózki
kategoria: Artykuły dziecięce
obsługa: 1
oferta: 3
jakość asortymentu: 3
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 1
2.4
* maksymalna ocena 6