Widok
nie polecam
Pan fryzjer sprawiał wrażenie jakby strzygł za karę, we wszystkim widział problem. Nieuprzejmy i opryskliwy. Koloryzacja nieudana, nigdy nie zdarzyło mi się wyjść do fryzjera z tak żółtym odcieniem włosów. Przy układaniu zasugerowałam żeby nie podkręcał włosów bo nigdy się tak nie czeszę, a on na to że już za późno! Podkręcił grzywkę po czym chciał ją obciąć. Dramat. Wyszłam niezadowolona, na pewno nie wrócę.
Moja ocena
Diamond hair & beauty
kategoria: Salony kosmetyczne
obsługa: 2
oferta: 4
jakość usług: 2
klimat i wystrój: 3
przystępność cen: 4
ocena ogólna: 3
3.0
* maksymalna ocena 6
Byłam niedawno na realizacji kuponu zniżkowego na farbowanie, maskę, i masaż głowy. Pan fryzjer rzeczywiście zbyt rozmowny nie jest i cały czas milczy. Trochę mu się chyba ręce trzęsły przy nakładaniu farby:)czuć dystans i trzeba po prostu swoje wysiedzieć:)Co do samej usługi to jestem zadowolona bo kolor wyszedł ładnie i na tym mi zależało..maska chyba tez jakaś była. Ogólnie atmosfera w salonie taka sobie. Panie z paznokciami przeniosła bym do innej sali bo nie każdy chce wysłuchiwać dwie godziny piskliwych śmiechów i głośnych rozmów. Poza tym patrzyły jakoś z byka i nie czułam się dobrze.