Widok

nie polecam

Do niedawna z Golden Chickena korzystałem dlatego, że był niedaleko mojego biura a w skład zestawów wchodziła butelka 1L Coli i była to jedyna przewaga nad KFC, bo jedzenie zarówno ilościowo jak i jakościowo ustępowało wspomnianej sieci (w Golden Chicken za sos trzeba płacić 2 złote. W KFC jest wliczony w cenę zestawu. Także różnica w wielkości i jakośc porcji jest zauważalna).

Dzisiaj poszedłem tam kupić sobie zestaw na obiad - okazuje się, że - cytując kasjerkę - promocja się skonczyla i cola nie jest już dodawana do zestawu. Poprosiłem o zwrot pieniędzy, dodając, że to reakcja konsumenta na - de facto - podniesienie ceny. Komentarz kasjerki? "No cóż, zycie". W takim razie mój komentarz dla właścicieli lokalu: "z Waszego lokalu już więcej nie skorzystam. Cóż, życie.".

ps. Zaktualizujcie menu na swojej stronie, bo według niego cola nadal jest w zestawie.
Moja ocena
Golden Chicken kategoria: Fast food
obsługa: 2

menu: 3

jakość potraw: 2

wygląd i czystość: 3

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 2

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja też jestem stałym klientem i uważam, że jedzenie jest dużo lepsze niż w KFC (napewno jest go więcej i czuć, że jest świeże). Każda promocja kiedyś się kończy, a zaczyna następna (patrz Pepsi GRATIS w innych zestawach). W KFC za napoje musisz płacić dodatkowo dlatego sos dostajesz gratis - gdzie sos jest dużo tańszy. Ja z przyjemnością jadam w GC.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7
do góry