sobota dj omen. taki mial byc ekskluzywny club a z tego zostaly im tylko wysokie ceny. no i te karty na ktore musisz wplacac pieniadze. ja sie pytam gdzie jest paragon za kupiony napoj? to jest zgodne z prawem? raz chcialam zeby barman sprawdzil mi ile mam na karcie powiedzial ze nic a jak poprosilam go o wplacenie kwoty na nia to dostalam nowa a ta poprzednia poszla do kieszeni barmana. czy napewno nie bylo na niej pieniedzy? to bylo dla mnie dziwne. wyplacic z niej pieniedzy tez nie mozna zeby bylo smieszniej. ostatnnio kupilismy pol litra wodki to zdarzylismy wypic po drinku bo ktos nam ja ukradl ze stolika. pozniej w drodze do domu towarzystwo z kluubu szukalo zaczepki. co za patologia tam chodzi. poza tym DZIECIARNIA sama. niech malolaty sobie chodza na imprezy ale nie w takich ilosciach. do tego syf w tym klubie. ostatnio oparlam sie o podest przy scenie i jasne spodnie milam doslownie czarne! nie wspomne co sie dzieje w toaletach. tam nikt wogole nie zaglada. a palarnie mogliby zlikwidowac tak i tak nie da sie palic w takim dymie. jedyne co moge pochwalic to prace panow ochroniarzy.