Widok
nie polecam
W tym miejscu pracują dziewczyny, które nie znają żadnych języków, co jest wielkim minusem w takim miejscu jak Galeria Bałtycka (destynacja wielu zagranicznych wczasowiczów). Byłam tam ostatnio z kuzynostwem z Anglii i musiałam zostać tam ze względu na maluszka. Dzieci będące na placu zabaw (nie moje) chyba myślały ze to ja jestem "panią z placu", animatorką bo z każdym problemem przychodziły do mnie. Prawdziwe panie tylko się patrzyły i durnowato uśmiechały. W pewnym momencie chłopiec z Rosji zaczął bardzo rozmawiać i uspokoił się dopiero po moim upomnieniu, chyba zdziwiony że ktoś przemawia w jego ojczystym języku w obcym kraju. Panie ani słowem się nie odezwały do "moich" dzieci, nie znały po prostu angielskiego. Nie wiem jak to wygląda na co dzień, ale tego dnia, to ja robiłam ich pracę. Gdy jedno dziecko powiedziało że "chce siusiu" i ja nie umiałam wskazać toalety, jedna z pań w końcu zareagowała. A wszystkie inne rzeczy typu konflikt, bójka czy nieporozumienia rozwiązywałam ja. A to chyba nie na tym polega... Nie polecam ogólnie.
Moja ocena
Kinderplaneta
kategoria: Place zabaw i małpie gaje
obsługa: 2
wyposażenie: 6
opieka: 2
bezpieczeństwo: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 4
4.2
* maksymalna ocena 6
zgadzam się te dziewczyny są nie przytomne !!!jak może nie być toalety to druga sprawa !!!! dzieci maj rożne pomysły a one od tego są by je zająć zabawą każdy pracujący obok tego placu zabaw mówi że te dziewczyny siedzą tam by od pękać swoje i iść do domu rozmawiają miedzy sobą a dzieci mają w nosie
zróbcie coś z tym bo stracicie klientów albo konkurencja Wam wzrośnie
zróbcie coś z tym bo stracicie klientów albo konkurencja Wam wzrośnie