Widok
nie polecam
Przedszkole źle zorganizowane. Nadal nie ma kuchni mimo że gaz podłączony. Plac zabaw też brak. Logopeda dopiero w grudniu zatrudniony. Kadra słaba,małe grupy i tak nie dalej rady opiekować się dziećmi
Moja ocena
Hula Hop Chełm
kategoria: Przedszkola
opieka: 1
zajęcia dodatkowe: 4
wyposażenie: 2
przystępność cen: 3
ocena ogólna: 1
2.2
* maksymalna ocena 6
Kuchnia właśnie ruszyła. Posiłki podobno smaczne. Logopeda prowadzi zajęcia od października, wiem bo korzystamy z tych zajęć.
Co do opieki nad dziećmi. Mój syn jest zachwycony, ponieważ nawet w weekend chce rano iść do przedszkola do pań i do dzieci. Poza tym cały czas zaskakuje mnie nowymi piosenkami i wierszykami więc panie na pewno prowadzą z dziećmi ciekawe zajęcia.
Mi przedszkole odpowiada, nawet jeśli plac zabaw jeszcze nie jest gotowy. W taką pogodę lepsze są spacery od zjeżdżalni
Co do opieki nad dziećmi. Mój syn jest zachwycony, ponieważ nawet w weekend chce rano iść do przedszkola do pań i do dzieci. Poza tym cały czas zaskakuje mnie nowymi piosenkami i wierszykami więc panie na pewno prowadzą z dziećmi ciekawe zajęcia.
Mi przedszkole odpowiada, nawet jeśli plac zabaw jeszcze nie jest gotowy. W taką pogodę lepsze są spacery od zjeżdżalni