Widok

nie polecam

O ile sama obsługa jest na dobrym poziomie, nie mogę tego samego powiedzieć o jakości usługi. Wybierając salon kierowałam się pozytywnymi opiniami innych Pań. Niestety, nie mogę ich potwierdzić. Z moich włosów zostały cienkie pióra po cieniowaniu w wykonaniu pana Maćka a grzywka została krzywo obcięta. Jestem zawiedziona.
Moja ocena
Soczewiński Hair Design kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6

jakość usług: 3

kreatywność: 2

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 3

4.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Witamy Pani Kasiu ,dziękuje bardzo za wystawienie komentarza.
Chcę tylko sprostować Pani wypowiedz co do skorzystania usługi w naszym salonie.
Po pierwsze przyszła Pani do nas już z wielkim bałaganem na głowie , pozwolę sobie zacytować Pani wiadomość wysłana do nas na portalu społecznościowym " Poszukuję bardzo dobrego stylisty, który mógłby uratować moje kiepsko pocieniowane włosy długości do ramion. Jestem szczerze załamana, nie mogę patrzeć na swoje włosy, chciałam się zapisać na konsultacje w sprawie katastrofy na mojej głowie.

To była Pani wypowiedz... Od samego początku była Pani bardzo negatywnie nastawiona co do usługi w salonie
Głównie wykonałem podcięcie włosów niecałe 2 cm bo tylko tyle mi pozwolono,co do cieniowania to była to głównie korekta po ostatniej Pani wizyty w poprzednim salonie.
Od siebie mogę tylko tyle powiedzieć , że staramy się sprostać wszystkim oczekiwaniom klientów jak nam na to pozwolą.
A gdy ktoś ma problem z samo ocena i czy skrócimy włosy o 2 cm czy tez 10 cm to i tak nie zaakceptuję samego siebie.
Dziękuje za poświęcony czas w wystawianiu komentarza.
Pozdrawiam Maciej
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry