Widok

nie polecam

Jako stały klient biura rachunkowego muszę przyznać, iż jestem bardzo niezadowolona z obsługi jaką oferuje biuro rachunkowe Business Mind Sp. z o. o. w Gdańsku.
Początkowo wydawało mi się, iż podejście właścicieli jest bardzo profesjonalne. Pani Iza jako biegły rewident wydawała się, iż posiada dużą wiedzę. Niestety po kilku miesiącach korzystania z usług stwierdziłam, iż poziom wiedzy i podejścia do klienta jest na coraz niższym poziomie. Pracownicy wraz z właścicielami zaczęli obrażać moich pracowników i składać na nich skargi. Nie znalazłam pomocy w biurze lecz ciągłe żądania i oczekiwania. W zeszłym roku prowadziła moją firmę przez kilka miesięcy jedna z nowych pracownic i znowu zaufałam tej firmie. Niestety po kilku miesiącach okazało się, że pracownica odeszła i znowu zaczęły się ciągłe kłopoty i kontrole z Urzędu. Okazało się, że Pani biegła nie potrafi prawidłowo wykazać transakcji od dostaw wewnątrzwspólnotowych w deklaracji VAT.
Jestem bardzo rozczarowana i nie polecam korzystanie z usług tego biura. Cena za prowadzenie ewidencji jest bardzo wysoka a jakość świadczonych usług bardzo niska.
Moja ocena
oferta: 5

jakość usług: 1

czas realizacji: 2

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Szanowna Pani,

W odpowiedzi na to żarliwe ostrzeżenie dla potencjalnych klientów, pozwoli pani, że jako współwłaściciel biura przed którym pani ich ostrzega napiszę coś od siebie.
Po pierwsze, jeżeli (jak pani pisze) jest pani stałym klientem naszego biura i tak źle pracujemy, to dlaczego jest jeszcze pani naszym klientem.
A jeżeli już pani nim nie jest, to dlaczego uczciwie nie poda pani nazwy swojej firmy, aby inni potencjalnie zagrożeni klienci mogli się z panią skontaktować i dowiedzieć więcej na nasz temat.
Osobiście podejrzewam, że nie jest pani naszym stałym klientem tylko ex podwykonawcą, który nie dość, że porzucił pracę z dnia na dzień, to jeszcze próbował przejąć naszych klientów. Więcej nie będę pisał, bo szkoda czasu mojego i ewentualnych czytających. My natomiast naszym potencjalnym klientom możemy przekazać kontakt do tych, których obecnie obsługujemy i sami zweryfikują czy będą chcieli podjąć "ryzyko" współpracy z nami.
Serdecznie panią pozdrawiam i proszę nie iść tą drogą (Sabo) bo to bez sensu.

MH
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
do góry