...czas oczekiwania jak wszędzie, problemy przy realizacji, tj. dostaliśmy inne listwy jak zamawialiśmy ogólnie nie problem bo i te są ładne. . Montażyści bardzo mili i ok. Problemy się pojawiły kiedy źle zabezpieczyli maskownice od ościeżnic w łazience, tj. po krótkim użytkowaniu ok 1 miesiąca widać było że puchną od wilgoci. Dzwoniłem reklamowałem. Czuć było, że od łaski przyjęli reklamację. Serwis przyjechał ponownie, wymienili maskownice, problem się powtórzył znowu zaczęły puchnąć.
Chciałem znowu reklamować i usłyszałem od szefa "Nie to nie możliwe, ja nigdy tak nie miałem, coś panu cieknie", powiedział, że oddzwoni....nie oddzwonił, próbowałem kilka razy się dobić ale nie odbierał, pracownice również mówiły że przekażą sprawę do szefa, widocznie ten nie miał ochoty ze mną rozmawiać.
Maskownica dodatkowo którą mi wymienili była w innym odcieniu bieli ale to już szczegół :), międzyczasie chciałem jeszcze wymienić zamek i wkład w drzwiach wejściowych bez rezultatu, zostałem zlany. Nie polecam tej firmy, szkoda czasu.

wypowiedź zmoderowana ( 2018-02-01 14:17:56)