Widok

nie szukam choć sam

Czytam sobie te wszystkie wątki , nie zawsze chce mi się odnosić do nich , ale jedno jest zauważalne , najwięcej w tych poszukiwaniach zaangażowanych jest młodych ludzi , czyżby rozpaczliwe , albo "cwaniackie" poszukiwanie brało się z tego , ze ekran monitora zajął Im punkt widzenia otoczenia i ciężko zdobyć sie na odezwanie do kogos bo brak klawaitury do poklikania ?Jak chodzi o wg mojego okreslenia "cwaniackie" poszukiwanie to sprawa jest jednoznaczna i pominę , natomiast gdu chodzi o samotnych , mozna poznac tak jakies rozsądne osoby poprzez wpis na jkimś kolejnym forum czy czacie , zdarzyło mi sie takie poznać , jednak nie szukałem a coś samo wynikło dla jasności nie chodziło o seks , to dla szukających jdnokierunkowo , ale przyznaje , że więcej jednak było w tym wszystkim oszolomów i to obojga płci , nie obrażając nikogo , mój osobisty punkt odniesienia .Może w przypływie samotnego popyszczenia wyrazicie swoje opinie , ale nie jest to konieczne , ot taka mała refleksja
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
zmiana planów...
w takim razie 21.30 pod Krewetką...
do zobaczenia
:o)
Mężczyzna to Twój skarb, więc... zakop go w ogródku. :o)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
halo marrgo wysłałam do Ciebie prywatną wiadomość,pozdrawiam
halo! n to jak? kto będzie poza mną?
ja na 100% będę przy locie od 19 do 19.15... dłużej nie czekam bo ktoś pomyśli że to jakaś latarnica... hehehe... pójdę na piwo sama...
:o))
super! będzie fajnie... do zobaczenia
Ja mogę być ale dopiero po 21, bo niestety taka praca ale postaram się dołączyć do Was (bo poprosiłam Kamę o info gdzie się "zadekujecie" :P
Zrozumcie, że język może ukryć prawdę, ale oczy - nigdy!

marrgo kochana, wiem że gips to pikuś ale mam go już przeszło m-c i nie ukrywam, że mnie to już w.....a.Nie obiecuję ale postaram się być, szczerze to bardzooo bym chciała Was poznać i choć na chwilę zapomnieć o trudach dnia codziennego.Buźka
Ziutolina, Kama... dziewczyny... no nie róbcie mi tego...
gips nie przeszkadza w piciu piwa... to nie język masz w gipsie... a dyżur... do której ten dyżur? przesuniemy spotkanie!
Nimfa... a Ty co na to?
czy nam się to podoba czy nie, człowiek jest istotą społeczną; myślę że jeszcze długo zdobycze techniki nie zapokoją wszystkich potrzeb. mam nadzieję.

a co do prawdziwych relacji między ludźmi, to chyba często nie mamy na nie zbyt dużo czasu. i nie mam tu na myśli modnego słowa "pęd", szczególnie, kiedy w drodze z pracy stoję sobie w korku, i 30-sto minutowy odcinek drogi pokonuję w godzinę piętnaście :)
a mnie błędy śmieszą, szczególnie te w dokumentach (w pracy mam tego na pęczki) tylko że przy moim podjeściu zaczynam popadać we wtórny analfabetyzm :) i coraz częściej mam wątpliwości jak co się pisze. Czy mam w banku jeszcze konto, czy już kąto? :)

...tak swoją drogą :)
a ja jeśli załatwię transport , (nie jestem z trójmiasta to na pewno będę mimo to, że mam rękę w gipsie haha
ale szkoda, akurat wypadł mi dodatkowy dyżur w pracy i nie zdążę na 19:/
mam nadzieję, że uda mi się innym razem:)

@Paulyn... zapraszamy do podbijania świata...
no to moi drodzy... piętek godzina 19 przy budynku LOTu (brama wyżynna) gdzieś może przy bocznej szybie Rossmana? i całą banda pójdziemy gdzieś... na cokolwiek... pasuje?
nie zależnie od tego czy będzie słonko czy nie...
kto się pisze łapka w górę...
Właśnie, słoneczka!!! gdzie ono jest??

Co do Felicjana, to już się nie wypowiadam, bo nie znam sytuacji. Takie było moje pierwsze skojarzenie, że jeżeli "jest sam i nie szuka" to widocznie chce być sam ale teraz domyślam się, że to bardziej skomplikowana sytuacja.

Co do "zabawy" w piątek chyba brakuje jakiejś jednoznacznej decyzji

Marggoo ;) Bardzo często pomaga przy kasach nie tylko dzieciom które szperają po kieszeniach w poszukiwaniu drobniaczków, ale też starszym ludziom którym zwyczajnie brakuje kasy na podstawowe zakupy nie żal mi mojej kasy... jednak w takiej sytuacji ja osobiście czuję się pewniej i chcę pomóc - robię to (może ze względu na pracę jaką wykonuję?) chodzi mi o to że nie jestem z tych odważnych, przebojowych co zagadują na ulicy, pytają i zaczepiją czy proszą nie ważne o co jestem zdania że nie należy dwawć okazji podejrzanym typom do np. kradzieży czy innych "rzeczy" przezorny ubezpieczony i żywy! ;) tak już mam.
P.S. pracowałam dla wolontariatu i teraz też to robię z doskoku wiem jak to działa i jacy potrafią być ludzie... POzdrawiam i życzę sympatycznego dnia! :):):) oraz nam wszystkim więcej słoneczka!
Rozumiem dziewczyny, że będziecie podbijać jutro świat? ;)
ja też mam to szczęście, ze trafiam na tzw. porządnych ludzi i zastanawiam się czasem dlaczego tak jest, myślę że dużo zależy od tego jak sami nastawiamy się podchodząc do drugiej osoby - nasz uśmiech, spokój, opanowanie, szczerość - to zawsze działa niezależnie czy na panią w kiosku, urzędniczkę w banku czy znajomych albo przyjaciół
po prostu nasze nastawienie udziela się innym i wtedy myślę, że wszystkim jest dużo przyjemniej, a przy okazji załatwić można sporo spraw bez narzekań na niemiłą obsługę...

a co do spotkania.. ja też mam nadzieję, że nie do Gdyni, poza tym chętnie się z Wami zobaczę...
k woli ścisłości... Fenicjan wcale nie powiedział że chce zostać sam...

a co do drzwi... jakiekolwiek drzwi... sami sobie wybierzemy...
Skoro z Tobą w tym aspekcie wszystko oki, to również dołączam się do pozdrowień Kaamy:)

ale swoją drogą to zaskakujące, że znajdują się osoby, które wprost mówią, że są i chcą pozostać same - chyba nigdy tego nie ogarnę :P

fenicjan- pozdrowionka!!!
do góry