Widok

nie wiem, czego się czepiacie

P. Marcin strzygł mnie i farbował kilka razy, jeśli wymyślam sobie coś, co będzie wyglądało źle i pytam o radę, doradza tak, że wyglądam korzystnie, kolor wychodzi zawsze jak powinien, tak samo ścięcie. Nie wiem o co mają pretensje przedmówczynie, ale salon jest czysty, obsługa miła i zawsze wracam tam z przyjemnością. Uczciwie polecam!
Moja ocena
Fryzjernia kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6

jakość usług: 6

kreatywność: 6

klimat i wystrój: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 11
laserowa rekonstrukcje nie robimy pol godz ,,, to jest zabieg zamykani łuski włosowej 1,5 min owszem to maloo 5 6 min wystarczy , szczotka ktora zawiera laser nie mozna robic 30 min to jest promieniowanie laserowe wlos potrzebuje jednego przeciagniecia po wlosach by zregenerowac by sie odzywił i był spręzysty ,30 min to masaz trwa a to zupełnie co innego pozdrawiam pania
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ultradźwięki to najsilniejsza regeneracja dostępna na rynku. Polega na nałożeniu maski silnie regenerującej, lub ampułki na włosy, następnie przeciągnięcie włosów użądzeniem podobnym do prostownicy które nie nagrzewa się, a wysyła ultradźwięki zamykające łuskę włosa z regeneracją. Zabieg trwa do 30 min
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry