Widok
nie wiem, czego się czepiacie
P. Marcin strzygł mnie i farbował kilka razy, jeśli wymyślam sobie coś, co będzie wyglądało źle i pytam o radę, doradza tak, że wyglądam korzystnie, kolor wychodzi zawsze jak powinien, tak samo ścięcie. Nie wiem o co mają pretensje przedmówczynie, ale salon jest czysty, obsługa miła i zawsze wracam tam z przyjemnością. Uczciwie polecam!
Moja ocena
Fryzjernia
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6
laserowa rekonstrukcje nie robimy pol godz ,,, to jest zabieg zamykani łuski włosowej 1,5 min owszem to maloo 5 6 min wystarczy , szczotka ktora zawiera laser nie mozna robic 30 min to jest promieniowanie laserowe wlos potrzebuje jednego przeciagniecia po wlosach by zregenerowac by sie odzywił i był spręzysty ,30 min to masaz trwa a to zupełnie co innego pozdrawiam pania
Ultradźwięki to najsilniejsza regeneracja dostępna na rynku. Polega na nałożeniu maski silnie regenerującej, lub ampułki na włosy, następnie przeciągnięcie włosów użądzeniem podobnym do prostownicy które nie nagrzewa się, a wysyła ultradźwięki zamykające łuskę włosa z regeneracją. Zabieg trwa do 30 min