Widok

niestety cudu nie było

Zakupiłam zachwalaną przez bardzo zresztą symaptycznego pana maść uniwersalną- mam niewielkie problemy z łuszczycą i produkt ten miał zdziałać cuda. Niestety stan mojej skóry nie uległ poprawie, a dałam maści trochę czasu używając jej regularnie. Również na atopowe problemy nie pomogła - dałam maść mojej ciotce- może akurat- pan twierdził, że działa na wszystkie problemy skórne. Podusmowując wydałam nie małą sumę na coś co nie działa. Piękny chwyt marketingowy, na który nie dam się nabrać drugi raz.
Moja ocena
Konopna Farmacja kategoria: Sklepy zielarsko-medyczne
obsługa: 4

pomoc merytoryczna: 4

oferta: 2

jakość asortymentu: 1

przystępność cen: 1

ocena ogólna: 2

2.3

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Odpowiedź obiektu

Przykro nam to słyszeć, jeżeli chodzi o łuszczyce jest to choroba, która wymaga dłuższego leczenia,choć u dużej liczby klientów maść bardzo fajnie pomaga już po kilku użyciach i również można było spróbować leczyć się tą maścią do końca. Jest Pani,która używała maści 3 tygodnie , nie było żadnych efektów i z dnia na dzień zaskoczyło i juz tej łuszczycy nie widać, wszystko ładnie poschodziło,warto dodatkowo jeszcze wspomóc się olejem konopnym bo ważne też jest aby zadbać o swój organizm od "środka", cała kuracja opisana jest na blogu, polecamy przeczytać :http://carun.pl/blog/33_Kuracja-przy-łuszczycy.html
Pozdrawiamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry