Widok

nietypowe...SPRZEDAM DEPILATOR

Wesele Temat dostępny też na forum:
DZIEWCZYNY MAM MAłY PROBLEM JAKIS CZAS TEMU DOSTAłM PREZENT ..NIESTETY SIE ZDUPLOWAł....;/ MOZE CHCE KTOS KUPIC DEPILATOR NOWY PARAGONEM ZE WSZYSTKIM CO TAM JEST..??MI NAPRAWDE NIE SA POTRZEBNE DA..HI NA TEJ STRONCE MOZECIE ZOBACZYć JAK ON SIE PREZENTUJE...:: JESLI CHODZI O CENE TO JESLI KTOS JEST ZAINTERESOWANY PROSE NA MEILA.....PZDR:)

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
http://www.raan.istore.pl/sklep,1846,,,03,,pl-pln,358140,0.html TO JEST TA STRONA O KTóREJ PISAłAM :)

image
NIKT NIKOGO NIE ZNA...:( SZKODA ZEBYS IE ZMARNOWAł NAPRAWDE POLECAM...;)

image
wyslalam maila

jestem zainteresowana. czekan na pw

image
aktualne jeszcze? jaka cena?

image

image

Ja tez jestem zainteresowana jesli oferta nadal aktualna: ania_s1@poczta.onet.pl
tak oferta aktualna cena 250zl:) dostałam tylko jednego meila dziewczyny..;/ pzdr

image
???moze ktos jest nadal zainteresowany
???pzdr

image
?

image
moze ktos jest nadal zainteresowany
???pzdr

image
moze spróbuj zniżyć cenę, to moze ktos kupi :) Ja osobiscie znalazlam taki sam juz za 240 zl w paru sklepach:)

image
ja widzialam za 199 w promocji w carrefourze, uwazam ze za 170 zl to i ja bym go od razu wziela:)/....ale 250 to ciutke za duzo....!

image

image

aniu niemozliwe bo ja go wlasnie z cerfora kupulam za 300......

image
Ja dokładnie widzialam to 23 czerwca, bo patrzalam wczoraj na paragon, kiedy bylismy w Careefourze ostatnio...I były takie same-identyczne, moze w promocji, nie powiem , bo nie pamiteam dokladnie, i nawet babka je prezentowala...Pokazywała jak dziala i tak jakby "reklamowała" je...! I były po 19ozł, serio...Nie mialabym celu, by klamac, przeciez mozna zapytac w sklepie, po ile były...Probuj moze po 190 sprzedac...Ja bym od razu mogal za niego dac 170 zl:)

image

image

A myslalam ze jkao prezent dostalas, a piszesz ze go samam kupilas??:)Ale spoko, to nieistotne!

image

image

up

image

image

ech, mam już jeden i w chęcią bym się go pozbyła... co za ból .. :(( .. mogłabym grać z tej reklamie depilatora :)))

...
hm ale napisala ze dostala prezent ktory sie "zduplowal" hihi wiec chyba wczesniej kupila sobie depilator taki a potem dostala identyczny w prezencie....oj dziewczynki.
do góry