Widok
nieuczciwe firmy ochroniarskie
witam
chciałbym się przyjąć do firmy ochroniarskiej ale znajomy który pracuje w jednej z nich przestrzega mnie aby nie szukać takiej pracy gdyż, zwyczajnie nie płacą wypłaty albo oszukują na godzinach. Dość dużo jest ofert agencji ochrony niektóre ogłaszają się niemal codzienne co myślicie o pracy w ochronie czy faktyczne nie wypłacają pensji czy ma ktoś z was ma takie doświadczenie jeśli tak to może nazwę firmy.
chciałbym się przyjąć do firmy ochroniarskiej ale znajomy który pracuje w jednej z nich przestrzega mnie aby nie szukać takiej pracy gdyż, zwyczajnie nie płacą wypłaty albo oszukują na godzinach. Dość dużo jest ofert agencji ochrony niektóre ogłaszają się niemal codzienne co myślicie o pracy w ochronie czy faktyczne nie wypłacają pensji czy ma ktoś z was ma takie doświadczenie jeśli tak to może nazwę firmy.
w niektórych oszukują w niektórych nie
zależy jak trafisz
jak szef jest menda to ciebie oszuka
i podstawowy warunek zaczynasz pracę jak dostaniesz umowę bo w przeciwnym razie na 100% ciebie na stawce przytną i to nawet może być 1/3 mniej niż obiecali na wstępie
jak napotkasz firmę która ci na miejscu umowy nie da to nawet nie zaczynaj
i czytaj ile i za co mogą ci odjąć od pensji za różne bzdurne kary ;)
zależy jak trafisz
jak szef jest menda to ciebie oszuka
i podstawowy warunek zaczynasz pracę jak dostaniesz umowę bo w przeciwnym razie na 100% ciebie na stawce przytną i to nawet może być 1/3 mniej niż obiecali na wstępie
jak napotkasz firmę która ci na miejscu umowy nie da to nawet nie zaczynaj
i czytaj ile i za co mogą ci odjąć od pensji za różne bzdurne kary ;)
Wszystkie firmy ochroniarskie z 3miasta wyzyskują ludzi a większość oszukuję!Pracuję w tym fachu 7lat,mam wszystkie papiery jakie są możliwe do zrobienia plus masę kursów dodatkowych i mam zamiar zmienić zawód bo z roku na rok się pogarsza...teraz najważniejsze w ochronie to żeby mięć stopień niepełnosprawności albo grupę inwalidzką!!!
popieram ochroniarza.
Dodam tylko że winni są ci co wynajmują ochronę-robią to jak najmniejszym bo w pupie maja kto ich chroni,liczą sie tylko koszta.
I ważne jest by firma ochroniarska była zakładem pracy chronionej!
Bo wtedy wynajmując taka firmę-mogą sobie odpisać podatek na PFRON !!!!
Przecież to parodia ochrona -zakładem pracy chronionej.
Dodam tylko że winni są ci co wynajmują ochronę-robią to jak najmniejszym bo w pupie maja kto ich chroni,liczą sie tylko koszta.
I ważne jest by firma ochroniarska była zakładem pracy chronionej!
Bo wtedy wynajmując taka firmę-mogą sobie odpisać podatek na PFRON !!!!
Przecież to parodia ochrona -zakładem pracy chronionej.
Za przeproszeniem...pierd......!!!
Jak się ktos zgadza na jakieś debilne warunki a potem narzeka to sorry!
Ja przez 8 lat pracowałem w Gardzie w wielkim centrum handlowym i nie narzekałem. Pensja na czas a nawet wcześniej, dodatki,nocki, godzin fakt czasem klepało się dużo ale oczywiście że nie za darmo. Do pupy akurat tam był grafik bo wciąż ktoś nie przychodził ale to już nie od obiektowego zależało. Ważne żeby słuchać na rozmowie co ludzie mówią a nie nie czytać umowy, podpisywać a później zonk!! Nie narzekałem. Zwolniłem się bo założyłem własną firmę i sam sobie teraz jestem szefem. Dodam że nie mam licencji więc byłem zwyklakiem.
Jak się ktos zgadza na jakieś debilne warunki a potem narzeka to sorry!
Ja przez 8 lat pracowałem w Gardzie w wielkim centrum handlowym i nie narzekałem. Pensja na czas a nawet wcześniej, dodatki,nocki, godzin fakt czasem klepało się dużo ale oczywiście że nie za darmo. Do pupy akurat tam był grafik bo wciąż ktoś nie przychodził ale to już nie od obiektowego zależało. Ważne żeby słuchać na rozmowie co ludzie mówią a nie nie czytać umowy, podpisywać a później zonk!! Nie narzekałem. Zwolniłem się bo założyłem własną firmę i sam sobie teraz jestem szefem. Dodam że nie mam licencji więc byłem zwyklakiem.