Podpisalam z wlascicielka tegoz komisu kilka umow sprzedazy. Z zadnej z nich nie wywiazala sie na czas, mimo tego ze wielokrotnie zachodzilam do komisu przypominajac o sobie. Telefon kontaktowy podany w umowie nie dziala! W godzinach, ktore wyznaczla dla klientow(czas w ktorym zazwyczaj kazdy jest w swojej pracy) rowniez wielokrotnie nie udalo mi sie jej zastac w sklepie. Wlascicielka obiecuje, ze zadzwoni lecz nigdy tego nie robi! Jedna z umow po podanym czasie rozwiazala sama oddajac nie sprzedana czesc towaru do jakiejs instytucji charytatywnej, bo minal czas umowy. Pieniadze za sprzedana czesc coprawda mi oddala ale skad mam niby wiedziec ile rzeczy faktycznie zostalo sprzedanych a ile zostalo, skoro nie widzialam rzeczy ktore zostaly... Na uczciwosc wlascicielki nie licze, szczegolnie czytajac inne komentarze na jej temat w internecie. Obecnie nie moge rozwiazac ostatniej umowy na wysoka kwote od 5 mcy. Zostaje ciagle zbywana a jak juz udalo mi sie zastac wlascicielke to powiedziala, ze nie moze mi oddac moich pieniedzy poniewaz ma kontrole skarbowa do konca marca 2009r!