Widok

niewiarygodny i nieuczciwy magazyn E-makijaż

Magazyn E-makijaż Temat dostępny też na forum:
Niestety nikomu nie polecam zakupu czegokolwiek od wydawcy tego magazynu. Zakupiłam (jak zresztą widzę) wiele osób prenumeratę. Niestety każdy numer muszę im wyrwać z "gardła". Brak odp na maile, kasowanie postów i zapytań na fb. ostatnio otrzymałam odp, że nie mają mojego adresu. Ale wpłatę zainkasowali i 2 numery już wysłali z 4. Dramatycznie karygodne zachowanie wobec czytelnika. Mamią kosmetykami w gratisie, a wczytać się trzeba w regulamin. Co innego oczywiście piszą "małym drukiem". Magazyn kupiłam dla córki, która uczy się w Londynie, a mam z tego tytułu same problemy. Zgłosiłam sprawę do Ochrony Praw Konsumenta. Mam pełną dokumentacje ich nieuczciwych praktyk. Maile, dowody wpłaty, print-screeny z postami ect.
Moja ocena
atrakcyjność: 1

jakość: 1

ilość reklam: 1

ocena ogólna: 1

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się z Panią!!!! Rok czasu trwała moja walka z tym magazynem. Jakaś masakra. Nigdy jeszcze nie byłam tak lekceważona. Nie mają szacunku dla czytelników wcale. Też mam pełną dokumentację na potwierdzenie ich nieuczciwych praktyk. Ludzie nie dajcie się oszukiwać!!!!
Najlepsze jest to, że mimo tych oszustw, cały czas działają na fb, promują jakiś konkurs i mają w nosie każdego. Może jak więcej osób zgłosi to oszustwo do odpowiedniej instytucji, ktoś w końcu się do nich dobierze. Na koniec; magazynów nie otrzymamy...bo z tego co czytam na forach, będzie tylko w wersji mobilnej!!!:( u nich na stronie niby jest wersja online, ale nie można jej obejrzeć...to po prostu jakiś żart...
Niestety mało kto zgłasza takie sprawy. Pani Lendzion, która jest właścicielka ma już komorników, licytacje długów i przegrane ostatnio dwie sprawy w sądzie. Ja nie wiem jak ta osoba jeszcze chodzi po ziemi? Trzeba by ją po prostu zbiorowo zaskarżyć. Klienci, zrobcie to.
do góry