Widok
niewiarygodny i nieuczciwy magazyn E-makijaż
Niestety nikomu nie polecam zakupu czegokolwiek od wydawcy tego magazynu. Zakupiłam (jak zresztą widzę) wiele osób prenumeratę. Niestety każdy numer muszę im wyrwać z "gardła". Brak odp na maile, kasowanie postów i zapytań na fb. ostatnio otrzymałam odp, że nie mają mojego adresu. Ale wpłatę zainkasowali i 2 numery już wysłali z 4. Dramatycznie karygodne zachowanie wobec czytelnika. Mamią kosmetykami w gratisie, a wczytać się trzeba w regulamin. Co innego oczywiście piszą "małym drukiem". Magazyn kupiłam dla córki, która uczy się w Londynie, a mam z tego tytułu same problemy. Zgłosiłam sprawę do Ochrony Praw Konsumenta. Mam pełną dokumentacje ich nieuczciwych praktyk. Maile, dowody wpłaty, print-screeny z postami ect.
Moja ocena
Magazyn E-makijaż
kategoria: Serwisy i wortale internetowe
atrakcyjność: 1
jakość: 1
ilość reklam: 1
ocena ogólna: 1
1.0
* maksymalna ocena 6
Najlepsze jest to, że mimo tych oszustw, cały czas działają na fb, promują jakiś konkurs i mają w nosie każdego. Może jak więcej osób zgłosi to oszustwo do odpowiedniej instytucji, ktoś w końcu się do nich dobierze. Na koniec; magazynów nie otrzymamy...bo z tego co czytam na forach, będzie tylko w wersji mobilnej!!!:( u nich na stronie niby jest wersja online, ale nie można jej obejrzeć...to po prostu jakiś żart...