Widok

niezadowolenia...

Moze mam starodawne myslenie. ale moj ojciec powiedzial do mnie jedno zdanie,gdy podejmowalam pierwsza prace po maturze "pamietaj, ze jezeli zgodzilas sie na prace to wykonuj ja jak najlepiej a jezeli jestes niezadowolona to nie marudz jak ci zle i rob co innego". A ja widze, szczegolnie u mlodych, /oczywiscie nie u wszystkich/ ze najlepiej jest narzekac na szefow, wynagrodzenie i ogolnie ze gdzie indziej jest lepiej. TO NIE TKWIJ W TYM ZLYM BOMI I SZUKAJ PRACY TAM GDZIE JEST LEPIEJ
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie każdy ma takie szczęście w życiu, by dostać pracę marzeń. Jaką zepsutą pancią trzeba być aby pisać z takim jadem.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jak bym dostała lepszą pracę, to od razu bym się zwolniła. Co z tego, że szukam, jak każda rozmowa kończy się na "zadzwonimy do pani" ;/ A ja jestem młoda i nie mogę znaleźć... A co mają zrobić te starsze osoby, które jak zaczynały tam pracować, to miały jeszcze godziwą płacę i lepsze warunki?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
to zastanow sie dlaczego tak jest, widac nie jestes wystarczajaco dobra albo nic nie umiesz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
jak skończysz gimnazjum to pogadamy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
masz 100% racji, polscy malkontenci wiecznie niezadowolone panstwo a ruszyc grube dupsko do roboty nie ma komu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
to mialo byc pod komentarzem basi ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry