Już nigdy nie skorzystam z usług tego Pana. Niesamowicie frustrujące doświadczenie.

8ego października zamówiłem lustro - przwiozłem front meblowy, chciałem, żeby zmierzono dokładnie i od razu je do niego przykleili (zostawilem specjalna tasme i Pan powiedzial ze jeszcze kleju swojego doda). Nie chciano podac cene za usługę, ale powiedziano mi, że zadzwonią jak będzie gotowe.

14ego października zadzowniłem 5 razy, żeby się dowiedzieć ile jeszcze mam czekać, było zajęte lub nie odbierali. Nie oddzwonili.

15ego października zjawiłem się i sie okazalo ze nic nie zrobili przez tydzień. Pani powiedziała, że stacjonarny sie zapsuł i obiecała, że jutro zadzwoni do mnie z komorki i powie kiedy będzie skończone.
Niestety nie zadzwoniła.

Dopiero 29ego października (byłem zajęty) zjawiłem się i lustro było gotowe ale nie przyklejone...rozmawiałem z szefem przez telefon, obiecał, że przywiezie mi do domu do Gdyni wieczorem i zadzwoni podać koszt. Nie zadzwonił, nie przyjechał.

3ego listopada odebrałem front + lustro...w domu po rozpakowaniu z folii bąbelkowej wyszlo ze sa 3 małe rysy :(

jedyny plus, że Pan zrobił 3mm lustro a w internecie miałbym 4mm ale co z tego jak są rysy...