Kierowana wieloma licznymi dobrymi opiniami na internecie pokusilam sie o wizyte. Kilka uwag gdyz wieze ze nastawiacie sie panstwo na wyrobienie dobrego imienia salonowi. Co moge poradzic to przedewszytskim jednakowe nastawienie do klienta. Ja na swoje ciecie czekalam 20 minut gdyz bylo opoznienie, nikt nie zaproponowal mi nic do pica ani nie przeprosil za to niedocieganiecie. Gdy mnie strzyzono pani z recpecji podeszla i przy mnie pospieszala fryzjere zeby konczyla moja glowe bo jest nastepna pani ktora czekac nie chce. Uwazam ze jest to niewybaczlny blad i brak taktu zarowno recepcjonistki jak i fryzjerki ze takowa rozmowe odbyly przy mnie. Oczywiscie poczulam sie jak intruz i zamiast miec chwile relaksu zaczelam obawiac sie o to ze zostane z kiepskim cieciem zrobionym na predce. I oczywiscie tak sie stalo, ciecie bez zachwytu, zero stylizacji tylko suszarka, a cena przy kasie z uwzglednieniem wszytskiego.
Nie wspomne juz o tym ze inni czekajacy na sciecie a bedacy ubrani wskazujaco na przepych w portfelu mieli zaoferowana kawe i herbate. Coz pozory myla tak jak opinie w internecie.