Widok

niszczenie aut na żabiance

Żabianka Temat dostępny też na forum:
czy są jeszcze jakieś osoby , które spotkały się w ostatnim czasie z przebitymi oponami w samochodach zaparkowanych na Żabiance ? coś z tym wandalizmem trzeba zrobić. NIE MOŻE TAK BYĆ ŻE WANDAL NIE ODPOWIE ZA SWOJE CZYNY ZE WZGLĘDU NA MAŁĄ SZKODLIWOŚĆ CZYNU. W GRUPIE SIŁA. A MOŻE JAKIEŚ POMYSŁY ZABEZPIECZENIA AUT?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Mnie raz złamano antenę i dwa razy urwali lusterko boczne.
Jedyne co można zrobić to postawić palisadę wewnatrz której pilnować aut będą kopijnicy. Innego sensownego rozwiązania nie widzę. Na żabiance za dużo jest ment społecznych aby sie przed nimi ustrzec...
zalezy gdzie auta sa stawiane wiem z dosw ze okolice parkingu przy pomorskiej bywaja dewastowane, jedyna sensowan kwestia to zainstalowanie porzadnego monitoringu osiedlowego
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Monitoring miał być ale przewodnicząca Rady Osiedla Maria Cholewińska wstrzymała wszystkie inwestycje które miasto miało zrobić dla osiedla (monitoring, chodniki, pomiar hałasu i zanieczyszczenia oraz całą ul Wejhera
mial byc czy nie bezsprzeczne jest ze taki monitoring powinien byc zwlaszcza na "zewnetrznych" czesciahc zabianki oraz na glownych drogach jak chociazby "deptak", oprocz tego kompletnie nie rozumiem dalczego takie duze osiedle jak zabianka nie posiada wlasnego komisariatu policji, zwlaszcza z powodu otwarcia ergo areny, cyklicznie imprezy jakie maja tam miescje zawsze maja obstawe policyjna wiec sadze ze takie ewentualny koszt postawiena i utrzymywania komisariatu jest wlasciwy
Może źle zaparkowałeś i jakiś zdesperowany pieszy postanowił wymierzyć Ci karę? Przepraszam, że tak piszę, ale część kierowców parkuje samochody w taki sposób, że aż to woła o pomstę do nieba. Ktoś normalny przeklnie pod nosem w kierunku kierowcy ale ktoś o słabszej psychice może zrobić to i owo...w sumie czemu tu się dziwić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Kryminalne Trójmiasto

Czy ktoś byl w Areszcie Śledczym w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie. Czy ktoś przebywal, odwiedza/ł pracuje lub pracowal w Zakladzie karnym w...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....

Zaginiony: Jacek Adamczyk (16 odpowiedzi)

Jacek Adamczyk . ur. 20.10.1966 r. zam. Gdańsk, ul. Arkońska 244/4 Komisariat Policji w...

do góry