Widok

nnt. LIDL - PRACA.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny mam pytanie - wiecie może w którym
Lidlu w Trójmieście aktualnie potrzebują pracowników na 0,5 etatu - nie do kasy, tylko - układanie towaru, sprzątanie, praca magazynowa.

Dziekuję i pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W kazdym sklepie robisz wszystko.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadza się- pracowałam w Lidlu, wykładasz towar,magazyn itd.a jak każą idziesz na kasę.Czyli ogólnie wszystko.
w lidlu nie ma czegoś takiego jak prace magazynowe sprzatanie i wykładanie towaru tam musisz być od wszystkiego a nie tylko od kilku rzeczy które Ty chcesz. Idziez do pracy na te załóżmy 8 godzin na cały etat i jak jest wzmożony ruch to każą Ci zostać troche dłużej masz kazdego dnia przydzielany inny dział i tam wykładasz towar trzymasz porzadek na swoim dziale dokładasz towar w miedzy czasie latasz na kase jak klienci sie zbiorą itp ciężka praca a szczególnie dla kobiet jestes w ciągłym ruchu masz tylko 15 minutową przerwę duzy wysiłek fizyczny no i niestety stres bo zawsze sie czegos przyczepią chociaz dajesz z siebie wszystko.Jesli masz możliwośc poszukaj lepiej czegoś za troche mniejszą kase a bedziesz miała przynajmniej lżej fizycznie i mniej stresu bo ta praca i te pieniazki nie sa tego warte
Nie zgodzę się z tym co piszecie, jeśli jest 0,5 etatu to jest praca przy wykładaniu towaru, na kasie się nie siedzi. W Lidlu gdzie ja pracowałam osoby na 0,5 etatu przychodziły na 6 rano i wykładały towar do 10, ale faktycznie czasami każą zostać dłużej.
aktulanie lidl nie zatrudnia na pól etatu ludzi tylko na cały etat a na całym etacie mowie jak to wygląda
Zatrudnia, 4-8 rano/18-22. Rano dostawy, wieczorem ogarnięcie sklepu przed zamknięciem.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo mili ludzie pracują w LIDL`u - lubię tam robić zakupy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
heh bo muszą byc mili inaczej by wylecieli nie ma że zmęczony że cos Ci sie nie udało że jużpadasz na ryj tylko usmiech to podstawa
jak dla mnie tam się najkrócej czeka przy kasie i obsługa jest miła, nie wiem jak tam się pracuje
Nie muszą być mili - panie z BOMI są aroganckie i jakoś pracują. Obsługa w LIDL`u jest zwyczajnie sympatyczna, a i klienci są wtedy mili. Jeszcze nie widziałem, aby ktokolwiek z klientów miał scysję z obsługą.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ja chciałbym pracować w lidlu czy wie ktoś gdzie może przyjmują
idz z cv na upchagena nowo otwarty sklep a na oruni dolnej będzie niedługo rekrutacja bo będa otwierać
z tego co mi wiadomo rekrutacja na Orunię już była, a pracownicy są właśnie szkoleni :P

praca nie jest łatwa, często trzeba się nadźwigać. Przy otwarciu nowego sklepu nie koniecznie wiesz o której faktycznie wyjdziesz z pracy ;) atmosfera zależy od kierownika, zastępców i współpracowników oraz KRS(Kierownika Regionu Sprzedaży) ;)

ogólnie nie jest to praca, gdzie płacą za siedzenie i "pierdzenie w krzesło" ;P
sa szkoleni ale sie wykruszaja dlatego nadal zatrudniaja
ja pracowałam przy otwarciu i przeżyłam byłam 11 godzin
znam kogoś, kto pracował kilka dni po 12 godzin ;) nawet w teoretycznie wolne dni ;) a teraz ma oddawane "wolne" :]
praca jak praca trzeba robić Agusia ja lubię swoją pracę
dokładnie :]

ta osoba też jest zadowolona :] chociaż zarobki mniejsze niż w poprzedniej pracy, więcej pracy fizycznej - to atmosfera zdecydowanie lepsza :]
a ta osoba na jakim sklepie robi???może pracuje ze mna hehhe
w najnowszym ;)
a imie?plec cokolwiek heh
nic z tego :] znam 2 osoby z tego sklepu :]
hehehe ale napewno z nimi pracowalam hhehe tajemnica znam na tym sklepie wszystkie kierowniczki
Czy zatrudniają też studentów zaocznych.
studentów tak a czy zaocznych to nie wiem chodzisz do szkoły co drugi weekend?
Pracuję w lidlu i jestem studemtka zaoczną bez problemu dostaję wolnę :) i jest praca na 0.5 etatu i właśnie tylko rozkładasz towar :)
Wie ktoś z Was gdzie jeszcze są przyjęcia?
A ile płacą za rozkładanie towaru??
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/lidl-12-etatu-rozkladanie-towaru-sklepy-przy-ulicy-uphagena-wrzeszcz-oraz-rakoczegomorena-ogl4820302.html

ludzie przeglądajcie ogłoszenia zamiast na forum siedzieć

Inne tematy z forum Praca

Agencja pracy ? warto ? OPINIE (15 odpowiedzi)

Warto korzystac czy lipa ? zbior cv i tyle ? jakie dosw. ?

Praca K2 Dystrybucje (31 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co to jest warto tam iść na rozmowę ?

praca w call center (26 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu szukam pracy jednak bez rezultatu, postanowiłam spróbować w call center-...

do góry