Widok
nnt....SPRZEDAM NISSANA TERRANO I
Witam;)
Mamy do sprzedania Nissana Terrano I, 2,7 TD, czarny, 1989r, 218 tyś przebiegu, hak, elektryczne szyby, lusterka, szyberdach, wspomaganie kierownicy, napęd 4x4 sprawny, nowe amortyzatory, po remoncie blacharsko - lakierniczym w 2007 roku, dodatkowy komplet opon z alufelgami 295/R15 + nadkola plastikowe na błotniki, CB radio, radio CD/mp3 z zestawem głośnomówiącym bluetooth. Stan bdb.
Zdjęcia na maila,cena 11000 do negocjacji;)
Tel kontaktowy 668-334-284
JUTRO DO OBEJRZENIA NA GIEŁDZIE W PRUSZCZU;) Od pon - wt na allegro.

Mamy do sprzedania Nissana Terrano I, 2,7 TD, czarny, 1989r, 218 tyś przebiegu, hak, elektryczne szyby, lusterka, szyberdach, wspomaganie kierownicy, napęd 4x4 sprawny, nowe amortyzatory, po remoncie blacharsko - lakierniczym w 2007 roku, dodatkowy komplet opon z alufelgami 295/R15 + nadkola plastikowe na błotniki, CB radio, radio CD/mp3 z zestawem głośnomówiącym bluetooth. Stan bdb.
Zdjęcia na maila,cena 11000 do negocjacji;)
Tel kontaktowy 668-334-284
JUTRO DO OBEJRZENIA NA GIEŁDZIE W PRUSZCZU;) Od pon - wt na allegro.

Magda, Wasz terrano piękny! :D ale się nieco zdziwiłam, nasz mały nissan100nx 1.6 pali 8 l na trasie :D i to i tak mało, jak na 1.6 :)
Ale fajnie, że sprzedany! Powodzenia w szukaniu mercedesa :)
My chcieliśmy kupić 124, ale trafił się ten nissan właśnie, niemniej- 124 jest porządnym autem.
Pozdrawiam :)
Ale fajnie, że sprzedany! Powodzenia w szukaniu mercedesa :)
My chcieliśmy kupić 124, ale trafił się ten nissan właśnie, niemniej- 124 jest porządnym autem.
Pozdrawiam :)
K..... J..... M..... facet sobie poleciał w kulki!!!! Umówił się, że mamy mu przywieźć samochód i ...... jak już mąż pojechał to on mówi, że się rozmyslił, bo jednak nie może tyle kasy wydać! Dziś na to wpadł chyba, jak Mariusz do niego pod dom podjechał!!! Co za pajac! OGŁOSZENIE NADAL AKTUALNE! Ludzie są niepoważni:(
my chorujemy na takiego http://www.allegro.pl/item199193300_nissan_navara_fabrycznie_nowy_full_automat.html
Mój szef w USA jeździł czymś w tym stylu. Kiedyś kazał mi wsiąść i pojechać z nim gdzieś - za karę - i wydzierał się na mnie za podburzanie pracowników przeciwko niemu. Hehe, to była kara. Wcale go nie słuchałam, tylko ogladałam samochód. Po chwili zapytałam, czy da mi poprowadzić, ale wtedy się wkurzył :D
Nawara jest moim marzeniem, ale nie jest to auto "miastowe";)
No a teraz szukamy czegoś typowo rodzinnego:) Do naszego potworka mamy sentyment, ale ciężko z maluchem gramolić się na tylne siedzenie;) Czasu jeszcze mamy sporo ale taki samochód ma specyficznego klienta i trzeba go znaleźć;)
Facet wyprowadził nas z równowagi! Widział wczoraj samochód, jechał nim, kazał zrobić przegląd i przywieźć do Gdańska... Mariusz pojechał, a typ mówi, że przeprasza, ale jednak po zastanowieniu stierdza, że nie może tyle kasy wydać na samochód dla córki! Do tego stwierdził, że koło jest krzywe i to utwierdza go w przkonaniu, ze jednak nie powinnien go brać! Debil! Mało, że nie kupił, to jeszcze za przegląd nie oddał - choć wyszedł bardzo dobrze!
No a teraz szukamy czegoś typowo rodzinnego:) Do naszego potworka mamy sentyment, ale ciężko z maluchem gramolić się na tylne siedzenie;) Czasu jeszcze mamy sporo ale taki samochód ma specyficznego klienta i trzeba go znaleźć;)
Facet wyprowadził nas z równowagi! Widział wczoraj samochód, jechał nim, kazał zrobić przegląd i przywieźć do Gdańska... Mariusz pojechał, a typ mówi, że przeprasza, ale jednak po zastanowieniu stierdza, że nie może tyle kasy wydać na samochód dla córki! Do tego stwierdził, że koło jest krzywe i to utwierdza go w przkonaniu, ze jednak nie powinnien go brać! Debil! Mało, że nie kupił, to jeszcze za przegląd nie oddał - choć wyszedł bardzo dobrze!
Widzac nasze ulice to chyba trzeba bedzie sie zaczac przezucac na takie samochody:) my mamy rodzinnego Nissana Serne :)
no co ty my go z niemiec sprowadzalismy mamy rocznik 96 i ze wszystkim chyba nas 9 tys wyniosl :) malo pali kolo 8 -9 l jeszcze zalezy jak jest mocno zaladowany jego minusem jest maly bagaznik :)