Widok
nnt. Znacie kogoś kto chce sprzedac? KUPIĘ ZA CIĘŻKIE PIENIĄDZE
Znacie kogoś (ciocia, rodzeństwo, sąsiad, babcia, ktokolwiek...), kto chciałby sprzedać -bo leżą bezczynnie- komplet książek Agathy Christie wydawnictwa Hachette?
Kiedyś były do kupienia w kioskach co dwa tygodnie.
Zapłacę dobre kilkaset złotych. Może komuś się znudziło, nie wiem, przeprowadza się i kolorowe okladki nie beda sie komponowaly z ogolnym wystrojem, albo ma male dzieci i inne rzeczy na glowie niz kryminaly, spakowal serię w pudla i nie wie co z nia zrobic... Mozliwosci tysiac. Tylko ze ja szukam takiej osoby.
Popytajcie, proszę.
Kiedyś były do kupienia w kioskach co dwa tygodnie.
Zapłacę dobre kilkaset złotych. Może komuś się znudziło, nie wiem, przeprowadza się i kolorowe okladki nie beda sie komponowaly z ogolnym wystrojem, albo ma male dzieci i inne rzeczy na glowie niz kryminaly, spakowal serię w pudla i nie wie co z nia zrobic... Mozliwosci tysiac. Tylko ze ja szukam takiej osoby.
Popytajcie, proszę.
[/URL][url=http://www.TickerFactory.com/]
[/url]
[/url]
Tam mozna znalezc cale komplety, jednak najczesciej sa licytowane pojedyncze sztuki z tej serii.
Poza tym jakos dziwnie mi zalezy, aby odkupić je od osoby, ktora nie handluje ksiazkami, a po prostu wydanie ich nie zrobilo by jej roznicy. Takiej, ktora ucieszy sie z niespodziewanego wplywu gotowki, a nie goscia, ktory zajmuje sie profesjonalnie kompletowaniem tych serii.
Naturalnie, jesli komplet nie bylby pelny a brakowalo by w nim jedynie paru pojedynczych sztuk, to tez jestem zainteresowana.
Bardzo proszę, popytajcie. Na pewno ktos chetnie by sprzedal.
Poza tym jakos dziwnie mi zalezy, aby odkupić je od osoby, ktora nie handluje ksiazkami, a po prostu wydanie ich nie zrobilo by jej roznicy. Takiej, ktora ucieszy sie z niespodziewanego wplywu gotowki, a nie goscia, ktory zajmuje sie profesjonalnie kompletowaniem tych serii.
Naturalnie, jesli komplet nie bylby pelny a brakowalo by w nim jedynie paru pojedynczych sztuk, to tez jestem zainteresowana.
Bardzo proszę, popytajcie. Na pewno ktos chetnie by sprzedal.
[/URL][url=http://www.TickerFactory.com/]
[/url]
[/url]