Widok

nnt. polecicie weterynarza z Gdanska?

Morena Temat dostępny też na forum:
Bardzo prosze o polecenie fachowego ale tez milego weterynarza dla kotkow. Bede wdzieczna za sugestie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Absolutnie odradzam!!!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
AWET na u. Matejki.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6
Pan Piotr na Beethovena! Ceny jedne z najniższych, a leczy naprawdę skutecznie, to jest po prostu strzał w 10. Wyleczył moją 14 letnią kotkę z padaczki, a młoda kotka była u niego sterylizowana - wszystko pięknie opatrzone, została ubrana w kubraczek który uniemożliwia lizanie rany, potem chodziliśmy na antybiotyk i kontrole. Profesjonalista i pasjonat. SUPER!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1
ceny sa bardzo indywidualne, zalezy co. Ja chodze z psem. Jesli chodzi o psy/koty. Egzotyka / gryzoniami sie chyba raczej az tak nie zajmuje, a domowymi czworonogami. Ale zawsze mozna sprobowac, do konca to nie wiem. Zeby zaplacic u niego 100zl podczas wizyty to naprawde trzeba miec duuuuuzy problem + duzo lekow/zastrzykow otrzymanych. Z reguly ludzie wychodza z 10-20-30-45zl..zalezy ile lekarstw/zastrzykow dostanie twoj zwierzak
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Również polecam p.Piotra Barancewicza z Bethovena; super doktor z prawdziwego powołania, już nie raz wyciągał z opresji zdrowotnych mojego psa, indywidualne podejście i same superlatywy pod jego adresem.
popieram tę opinię 31 nie zgadzam się z tą opinią 5
Słowikowskiego nie polecam... Sterylizowałam kotkę u niego i ten człowiek słowem się nie odezwał. Pielęgniarka jedynie powiedziała, żeby przemyć oczka kotce w domu i założyć kubraczek, żeby szwów nie ruszała. To wszystko... Co najlepsze Pan Jacek pracuje w hurtowni, która sprzedaje takie kubraczki ale żeby takowy kupić musiałam iść do innego weterynarza. Dodatkowo nic nie powiedziano mi jak kotka może się zachowywać po zabiegu, jak o nią dbać. Ani słowa o tym, że lepiej zostać u weterynarza dopóki się kotka nie obudzi. Kotka była sterylizowana wieczorem i też nie powiedziano mi czy zamknąć ją w transporterze na noc, żeby sobie nic nie zrobiła czy nie... Ja nie mam zielonego pojęcia co się dzieje z kotem po sterylizacji a lekarz nic nie pomógł. Ogólnie nie polecam!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 12
najlepszy weterynarz - dr Maciej Debis w Gdyni na Stryjskiej, sprawdziłam wielokrotnie z różnymi zwierzętami
Dr Piotr na beethovena 24 najlpszy weterynarz z jakim kiedy kolwiek sie spotkałam , zawsze jest u niego duzo osób , wysłucha , odpowie na każde pytanie , nie jest nastawiony na łatwe piedziądze , wytłumaczy wszystko , chodzę z moja kotką do nigo od roku z tego względu że jest chorowita często mam okazje poznać opinie innych o nim i nigdy nie spotkałam sie z negatywnym podejsciem wiec jeżeli chodzi o suminnosc , starannosc i empatie do zwiarząt jest osobą która ma powołanie do tgo co robi . W 100% mogę polecić
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 3
Zgadzam sie z Wami.Piotr Barancewicz najlepszy!!!!!
popieram tę opinię 26 nie zgadzam się z tą opinią 3
dokładnie, gość ma niesamowitą charyzmę, widać, że kocha to co robi, nie spotkałam dotąd takiego weterynarza, a było ich kilku, żałuję, że nie trafiłam do niego wcześniej
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam całkiem odmienne doświadczenia! Co prawda, chodzę do niego od 9 lat już z moim psem, ale bardzo dużo ludzi przychodzi z kotami i wszyscy zgodnie mówią, że to jeden z najlepszych "kocich" weterynarzy, niektórzy przyjeżdżają do niego ze swoimi pupilami aż z Kartuz. Nie rozumiem, jak to się stało, że nie wyjaśnił dokładnie wszystkiego, moją sunią opiekuje się znakomicie i z poświęceniem nawet, były takie sytuacje, że przyjeżdżał do gabinetu przed północą i nigdy nie wziął za to dodatkowych pieniędzy!! Ponadto, ZAWSZE dokładnie wszystko przedstawia, poświęca na to sporo czasu! No i, co również ważne, naprawdę nie zdziera z człowieka pieniędzy, jest naprawdę bardzo porządny pod tym względem! Ja mogę Go polecić z czystym sumieniem!!!!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 4
Również przyłączam się do opinii powyżej i mogę jedynie ocenić w samych superlatywach, Kocha zwierzęta, Podejście fachowe, Potrafi doradzić, Mojego Westa wyleczył z przewlekłej choroby i jestem Mu niesamowicie wdzięczna! Od roku to jedyny lekarz do którego chodzimy, po wielu niemiłych niespodziankach które spotkały nas przede wszystkim w szpitalu w Redłowie. Polecam zdecydowanie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się!
Przyznam szczerze, że pierwszy raz spotkałam się z takim weterynarzem.
Pasja, wiedza i wielka chęć pomocy.
Mega pozytywny człowiek i naprawdę rewelacyjny fachowiec.
ja też bardzo polecam p. Słowikowskiego (teraz na Piecewskiej 35), uważam, że najlepiej zajmuje się moim kotem.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2
p. Biernat opiekował się moją sunią, mogę go polecić.
Dr Piotr poświęca naprawdę duzo czasu każdemu pacjentowi, są kolejki, ale jest b.dobrym fachowcem oraz człowiekiem
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
Dobry weterynarz jest przy ul. Kartuskiej a dokładnie na ul. Skrajnej przy przystanku tramwajowym. Byłam tam 2 razy z moim kotem syjamskim i jestem zadowolona ale jest dość drogi i też szukam weterynarza równie dobrego ale z niższym cennikiem za usługi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Słowikowski, Piecewska 35
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2
A czy możecie kogoś polecić z okolic Brętowa?
Na Potokowej jest gabinet weterynaryjny.

http://www.przychodnia-weterynaryjna-prof-potokowa-12a-gdansk.weterynarz.pl/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry