Widok
no więc się poznajmy!
Z zazdrością niezmierną przeczytałam raczej gdyński wątek "no więc ja szukam faceta..." i stwierdziłam, że czas na Gdańszczan, żeby sie bliżej poznali. Oczywiście sprawy damsko-męskie zawsze wywołują sporo emocji ( w końcu na tym świat stoi!), ale są też trochę krepujące, szczególnie podane tak kawa na ławę ...
Ja proponuję zawoalowana wersję poprzedniego wątku, a celem jest nawiązanie znajomości ...potem przyjaźni, a może później czegoś tam więcej... Mam 42 lata i nie chcę rozmawiać z pyskatymi i wulgarnymi małolatami, ale chętnie pogadam z ludźmi mniej więcej w moim wieku. Czy tacy są w Gdańsku? macie jakieś doświadczenia w nawiązywaniu "przyjaźni" (niech każdy interpretuje to jak chce) internetowych?
Ludzie z "dołami' zaczekajcie aż z nich wyjdziecie, szukam kogoś energicznego, z poczuciem humoru, żebym mogła nacieszyć się samą przyjemnością rozmowy z Wami... (i mam nadzieje vice versa...)
Dajcie odzew!
Ja proponuję zawoalowana wersję poprzedniego wątku, a celem jest nawiązanie znajomości ...potem przyjaźni, a może później czegoś tam więcej... Mam 42 lata i nie chcę rozmawiać z pyskatymi i wulgarnymi małolatami, ale chętnie pogadam z ludźmi mniej więcej w moim wieku. Czy tacy są w Gdańsku? macie jakieś doświadczenia w nawiązywaniu "przyjaźni" (niech każdy interpretuje to jak chce) internetowych?
Ludzie z "dołami' zaczekajcie aż z nich wyjdziecie, szukam kogoś energicznego, z poczuciem humoru, żebym mogła nacieszyć się samą przyjemnością rozmowy z Wami... (i mam nadzieje vice versa...)
Dajcie odzew!
chyba zbyt wysoko ustawilas poprzeczke :)
poza watkiem wspomnianym przez ciebie jest jeszcze wrecz lawina innych
a to dziewczyna szuka dziewczyny
a to chlopaka, a to jedno i drugie
a to z kolei pani kolo 50 tki
sugerowalbym zalozenie takiego watku bezposrednio w towarzyskich
jest tam wiecej osob odwiedzajacych
pozdrawiam
jurek
poza watkiem wspomnianym przez ciebie jest jeszcze wrecz lawina innych
a to dziewczyna szuka dziewczyny
a to chlopaka, a to jedno i drugie
a to z kolei pani kolo 50 tki
sugerowalbym zalozenie takiego watku bezposrednio w towarzyskich
jest tam wiecej osob odwiedzajacych
pozdrawiam
jurek
To jeszcze raz ja. Ostatnio zapisałam się na kurs tańca i zadziwiła mnie jedna rzecz.
Faceci nie garną sie do tańca, a to pierwszorzędna okazja, żeby odmienić losy świata. Mężczyzna w tańcu prowadzi ( a przynajmniej powinien!), ma przewagę nad partnerką i to on rządzi!
Panowie, w życiu takie klarowne sytuacje zdarzają się dla Was dość rzadko, dlaczego nie korzystacie? W tańcu możecie okiełznać każdą i w dodatku może to być przyjemne dla obojga!
Pozdrawiam,
Kammagda
Faceci nie garną sie do tańca, a to pierwszorzędna okazja, żeby odmienić losy świata. Mężczyzna w tańcu prowadzi ( a przynajmniej powinien!), ma przewagę nad partnerką i to on rządzi!
Panowie, w życiu takie klarowne sytuacje zdarzają się dla Was dość rzadko, dlaczego nie korzystacie? W tańcu możecie okiełznać każdą i w dodatku może to być przyjemne dla obojga!
Pozdrawiam,
Kammagda
hej kammagda
watek 50latki:
http://forum.trojmiasto.pl/czekac-cierpliwie-czy-szukac-t112256,1,2.html
z tym tancem, a takze i poza nim...
zyjemy w czasach sfeminizowanych
zatem, coz kobiety zmeznialy, faceci zbabieli
nie moge "przylaczyc sie" do zadnego watku, poniewaz nie szukam partnerki :)
po prostu pisze sobie rozne bzdurki na tym forum
jesli chcialabys poznac kolege i kolezanke, w czwartek spotykam sie z rut w reaktywowanym olimpie, mozesz dolaczyc
http://forum.trojmiasto.pl/Sondaz-Kto-na-piwo-we-Wrzeszczu-t114635,1,2.html
pozdrawiam
jurek
watek 50latki:
http://forum.trojmiasto.pl/czekac-cierpliwie-czy-szukac-t112256,1,2.html
z tym tancem, a takze i poza nim...
zyjemy w czasach sfeminizowanych
zatem, coz kobiety zmeznialy, faceci zbabieli
nie moge "przylaczyc sie" do zadnego watku, poniewaz nie szukam partnerki :)
po prostu pisze sobie rozne bzdurki na tym forum
jesli chcialabys poznac kolege i kolezanke, w czwartek spotykam sie z rut w reaktywowanym olimpie, mozesz dolaczyc
http://forum.trojmiasto.pl/Sondaz-Kto-na-piwo-we-Wrzeszczu-t114635,1,2.html
pozdrawiam
jurek