Widok
Pizzeria będzie otwarta za ok 3-4 tygodnie. Chcemy w pełni przygotować dwie sale. 1 sala dla klientów na pizzę druga na imprezy okolicznościowych / urodziny, komunie, spotkania rodzinne. Oczywiście będzie kącik dla dzieci. Pizzeria ma już swoją nazwę "Prosto z ognia". Nasza duma - duży piec opalaniu drewnem już jest :) Będziemy na bieżąco informować o zbliżającym się otwarciu.
Właścicielom "Prosto z ognia" polecam wycieczkę do Egiertowa do pizzerii "Bramasole Pizzeria Creperie". Jest tam najlepsza pizza na Pomorzu. Żeby ją zjeść trzeba rezerwować stolik:)
https://www.facebook.com/Bramasole-Pizzeria-Creperie-614079728719736/
https://www.facebook.com/Bramasole-Pizzeria-Creperie-614079728719736/
Mi tam pizza smakowała. Czuć że składniki nie są niskiej jakości , pewnie stąd cena. A typ pizzy w tym lokalu jest bardziej zbliżony do takiej jaką zjesz w Neapolu (choć jeszcze jej sporo brakuje :) niż takiej jak w belli, czy innej podobnej.
Troszkę jeszcze muszą popracować nad ciastem i będzie dobrze. Piec w lokalu wyglądałby fajniej obłożony jakąś mozaiką.
Obsługa bardzo miła :)
Troszkę jeszcze muszą popracować nad ciastem i będzie dobrze. Piec w lokalu wyglądałby fajniej obłożony jakąś mozaiką.
Obsługa bardzo miła :)
Dwa razy i koniec . Pierwszy raz zamówienie blisko 100 złotych za 2 obiady i pizza (obiady w miarę ciepłe,pizza zimna). Drugi raz obiady znowu letnie plus, a pizza ponownie zimna. Co do skłądników ciężko było stwierdzić jakiej były jakośći(było ich tak malo) co do piersi grillowanej (była gruba i chyab nie zgrillowała się , bo zapach surowy był). Jadłem tam za szczygła,Planety dawnej i juniorka. Powiem tak początek Piotrka wszystko bił na głowe, później znacznie gorzej,Planeta początek słaby koniec dramat, junior natomiast to co najwyżej może w piaskownicy w Anglii się pobawic (lubił tematy z grubą kelnerką)patologia jakich mało. ci są najbardziej profesjonalni po Piotrku,ale dość drodzy przy małych porcjach i dowożą ZIMNE!!!!!!!!!
Jedzenie średnie i drogie jak na Kokoszki. Dowozy to długi czas oczekiwania. Do Rebiechowa jechali blisko godzinę i.....zimne dojechało także. Ciekawe co za wynalazek będzie " Co ludzie powiedzą". Najlepiej niech będzie,swiezo,tanio i smacznie. Nie ma co pajacowac i na siłę szukać wykwintnych tematów
Dotarłam wczoraj do nowego lokalu „Prosto z ognia”. Właściciele chyba byli w pizzerii "Bramasole Pizzeria Creperie" w Egiertowie bo jest podobna oprawa muzyczna czyli włoskie szlagiery. Na plus w lokalu jest czysto, kelnerka jest bardzo miła. Nie ma szału co do pizzy. Ciasto jest cienkie i dobrze wypieczone, ale niewypałem jest sos do pizzy. Zupełnie „bez wyrazu” dlatego potrawa jest mdła. Ogólnie nie używam dużo soli, ale musiałam posolić całą pizzę. Pizza ma chyba 32 cm, można się nią najeść. Bardzo fajnie, że do lokalu co chwilę wchodzili nowi klienci. Jeśli popracujecie nad smakiem to macie szansę się utrzymać.
Bardzo dziękujemy za wszystkie opinie. Wszystkie weźmiemy pod uwagę. Ze swojej strony mogę Państwa zapewnić o jakości naszych potraw. Mają Państwo rację że nie należymy do najtańszej pizzeri. Nie pracujemy na seropodobnych produktach i konserwowych szynkach. Na naszych pizzach jest mozzarellą, gorgonzola, szynką cotto i inne składniki najwyższej jakości. Sos jest z pomidorów polpy 100% włoskie i świeżej Bazyli. Zdajemy sobie sprawę iż wyjście do restauracji polega nie tylko na samej konsumpcji ale na poznawaniu nowych wyszukanych smaków, oraz miłej atmosferze którą mamy nadzieję zapewniamy Państwu. Serdecznie Zapraszamy
oferta pracy na stanowisko pizzerman
https://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pizzerman-ogl61398108.html
https://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/pizzerman-ogl61398108.html