Widok

montaż lpg

Perfect Auto Temat dostępny też na forum:
NIE POLECAM. instalacja BRC Light. Od momentu zamontowania ( 2 miesiące ) wieczne problemy. Ciągłe jazdy na regulacje. Montażysta potrafił jedynie podłączyć pod komputer, coś tam pozmieniać i kazać jeździć. Zaznaczam że nie było nawet mowy o regulacji pod czas jazdy. Po porostu zlewka. Ich motto to założyć a potem olać. Zdecydowanie nie polecam. Ostatnia u nich wizyta ( dalej szarpanie no i doszło przełączanie z lpg na Bp podczas jazdy bez powodu ) - podpowiedziałem że może należny przepiąć czujnik obrotów z cewki do czujnika obrotów wału korbowego. Montażysta potwierdził że może to pomoże ale cytuje to mam rozbierać pół auta ...?, drugi cytat już nie mam pomysłu na to auto . A pomysł żeby zakładać lpg i wziąć kasę to był? Omijajcie dużym łukiem ten zakład. Tak mnie zniechęcili do gazu w autach że nie iwem czy w kolejnym przyszłościowym aucie będę montował lpg.
Moja ocena
Perfect Auto kategoria: Warsztaty samochodowe
obsługa: 1

asortyment: 3

jakość usług: 1

terminowość: 2

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ten warsztat istniej od wielu, wielu lat . Znam go i korzystałem z usług .Nigdy nie mogłem narzekać . Widziałem również jakie samochody wyposażali w instalację gazową . Trudno uwierzyć , że istnieją na rynku prawie 20 lat i ciągle "zlewają " klientów . Dawno by zniknęli . Nie wiem co to za auto , które sprawia tyle kłopotu . Opinia wygląda na emocjonalną, jednostronną i jest - uważam - krzywdząca .
Powinno się dążyć do rozwiązania problemu i dopiero po braku możliwości poprawnego działania instalacji dogadać sięco do sposobu wycofania z usługi .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
auto proste - cordoba 1,4 . już nie chce dodawać że byłem świadkiem przeglądu instalacji klienta pod jego nieobecność...zamiast wymiany filtra został on przedmuchany sprężonym powietrzem...ale koszt wyniósł go 70 zł...co tu komentować, bez przyczyny nie fatygowałbym się opiniować tak negatywne przedmiotowego zakładu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry