Widok

o Barwiku :)

poczatkowo bardzo ucieszylam sie na mysl wyprawienia wesela mojej corki w takim ladnym dworu. niestety na miesjcu bardzo sie zaskoczylam. jedzenie bylo podawane brudno. stroj kelnerow pozostawial tez wiele do zyczenia. jedzenie widac ze bylo juz podgrzewane .... do plusow moge zaliczyc ladnie przystojona sale. dobre ulozenie stolow. dosc duzo miejsca jak na 70 osob i ladne sztuce. ogolnie raczej nie polecam tego miejsca za wzgledu na higiene.
Moja ocena
Dworek Barwik kategoria: Weekend za miastem
obsługa: 2

wygląd i czystość: 3

dodatkowe usługi: 5

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 3

3.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Witam serdecznie,
Czy dobrze zrozumialam Pania? Czy tak wygladalo wesele Pani corki? O co chodzi z tymi strojami kelnerow i przede wszystkim z jedzeniem, ktore bylo "podawane brudno"...Jak to rozumiec?
Mam wesele w Barwiku i nie ukrywam, ze Pani opinia mnie przestraszyla:(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
moim znajomi tez mowili mi o tym dosc "nieswiezym" jedzeniu... tak naprawde wszystkiego trzeba samemi dopilnowac. ceny naprawde konkurencyjne....moze warto jednak doplacic do drozszej opcji, zeby goscie wspominali lepiej pobyt w tamtym miejscu...sama nie wiem czy nie zrezygnowac z imprezy tam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 6
Kasia...
a jaka przed Toba impreza w Barwiku? Wesele, czy jakas firmowa?
Cholera, caly czas sie zastanawiam czy te opinie, nie sa przypadkiem zlosliwymi komentarzami, a to dlatego, ze calkiem niedawno bylam tam na degustacji i naprawde to co jadalam bylo bardzo dobre-fakt, ze nie jakies tam mega wykwintne, ale smaczne a to jest przeciez najwazniejsze. Wiec juz sama nie wiem co myslec... :( Glupieje od tych wszytskich opini.... :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
,,joanna ,, i ,,kasia,, czy to ta sama osoba ? Piszecie o Dworku Barwik pod takim samym loginem. Jesteście dosyć zawzięte na nich . Jedna pisze że już miała tam imprezę , druga pisze że słyszała , a ja już nic z tego nie rozumiem ? Czy wy aby nie macie jakiegoś prywatnego kontekstu?
Ja co prawda , tak myślę po wypowiedziach waszych i po mojej obecności tam na weselu 9 stycznia mam wrażenie , że mówimy o dwóch różnych lokalach . Proszę wytłumaczyć co znaczy ,, jedzenie brudne,, a kelnerki jak widziałam mają białe bluzki i czarne zapaski ( a brudne nie były, cały czas w biegu ), wygląd standardowy. Nic z tego nie rozumiem ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, kurcze nie znam sie na tym forum napisalam informacje o barwiku i nie wiem gdzie sa...:( Panna jak bys chciala dowiedziec sie co ja sadze to podaj maila to ci napisze, nie chce tu pisac bo i tak ktos zaraz glupio to skomentuje...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
moja poprzednia wypowiedz widniej po Dworek Barwik
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Witaj dziba,
Niestety,ale nie moge znalezc Twojej wypowiedzi :(
Oto moj mail:

milenia2008@interia.pl

Z niecierpliwoscia czekam na Twoje slowa...
Mam nadzieje, ze bede pocieszajace :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
hyba niebylasz w tym lokalu cosz ci sie pomieszalo w glowie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
jeju....ja mam wesele w barwiku w czerwcu! dziewczyny, która jeszcze z was tam ma??? może zebrać siły i razem zadziałać w sprawie nie korzystnych opinii o Barwiku, bo zaczyna mnie to denerwować!

jutro zadzwonię chyba do właścicieli i się wypytam co i jak;/

wiem, że 13 lutego jest zabawa walentynkowa, może by tam zajrzeć i spr jak się obsługa uwija i ilu jest kelnerów/kelnerek....i zerknąć na stoły ile jest jedzonka, choć to nie wesele więc może to nie być obiektywne....co wy na to?

mój mail: hakh@op.pl piszcie do mnie moje panny z dworku:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry