Widok
Jestem szczerze zaskoczony tą opinią, ponieważ obsługa w tym sklepie jest wyjątkowa miła i rzetelna, Panie sprzedawczynie wyczerpująco opowiadają o butach, z czego są one zrobione, historię firmy i marki. Ponadto zawsze uśmiechnięte(byłem tam już 3 razy od otwarcia-raz sam kiedy przechodziłem,kolejne dwa z żoną, która kupowała buty). Szkoda,że ktoś wystawia taką opinię, bo naprawdę w innych sklepach często nie zwraca się uwagi na klienta, a w tym widać, że Panie mają podstawy,są wyszkolone lub też taka ich natura. Polecam zarówno buty tej marki (wyjątkowe!) jak i zakupy w tym sklepie również ze względu na obsługę! Pozdrawiam forumowiczów
Chciałbym również sprecyzować, ponieważ również pracuję w branży handlowej i wiem ile problemów może sprawić taka opinia! Moja opinia dotyczy Pań z obsługi-jedna Pani brunetka, druga włosy rude. Natomiast przy trzeciej wizycie wśród obsługi był również wysoki Pan w czarnym uniformie- nie mogę powiedzieć nic złego o obsłudze tych Państwa, będąc tam byłem mile zaskoczony,że otworzono u nas w Gdańsku taki butik a do tego z taką obsługą, która również pożartuje, podejdzie do klienta indywidualnie i tyle wie o sprzedawanym produkcie! pozdrawiam raz jeszcze-Mariusz
Od razu widać że pozytywne komentarze na samych siebie wystawia personel.Bez sensu dajcie się wypowiedzieć klientom również tym niezadowolonym.Ja również byłam w tym sklepie i niestety muszę zgodzi c się ze wpisem wcześniej.Obsługa rozbawiona,coś tam wyjąkała ale nic żeby zachęcić. Bardzo niechlujnie ubrani jak na sklep który ma uderzyć w bardziej wyrafinowanego klienta.
Jak wyglada sytuacja w Gdyni nie wiem, ale Co do Gdanska to niestety najgorsza ubsluga jaka moglam spotkac... Panna "blond" nie potrafi sie wyslowic, nie zna praw handlu, jest arogancka do potegi a towarzyszacy jej sprzedawca jesli nie wie co ma powiedziec chowa sie na zapleczu...
Buciki podobaja mi sie bardzo ale niestety nie zamierzam juz odwiedzac tego sklepu.
Buciki podobaja mi sie bardzo ale niestety nie zamierzam juz odwiedzac tego sklepu.
Jesteście państwo śmieszni , oszukujecie klientów jak można wywniskować z postów itp. , obsługa fatalna a jak ktos zwraca na to uwagę to wielkia afera .Przestańcie pisać sami ze sobą i wystawiać sobie laurki jak to jest wspaniale - bo nie jest i w którym miejscu pani Ula czy oburzony napisali nieprawdę?