Widok
obsługa klientów instytucjonalnych
w owej placówce jest specjalne stanowisko do obsługi klientów instytucjonalnych, wczoraj nawet siedział tam jeden pan jak się wydawało- pracownik, ale miał tabliczkę zapraszamy do stanowiska obok. I nie było by w tym nic złego gdyby nie fakt, że wczoraj byłam w tym banku dwa razy i za każdym razem sytuacja się powtarzała. 3 - 4 klientów przede mną - niby nie dużo,dwóch panów obsługiwało, ale tempo obsługi było tak szybkie, że za pierwszym razem pojechałam do innej placówki bz wbk (i tam było szybko i sprawnie) a za drugim razem czekałam na moją kolej 25 min!!!! A łysy, niski pan, od klientów instytucjonalnych siedział, ziewał, oglądał swoje paznokcie, oglądał wchodzących ludzi i udawał że patrzy na ekran komputera, nawet nie udawał że pracuje!!!!
Chciałam wpłacić pieniądze na konto firmowe... ale nie mogłam tego załatwić w specjalnym, wydzielonym miejscu, ponieważ pan był zajęty... sobą, on nawet nie pozorował pracy....
Dwa razy byłam w dniu wczorajszym w tej placówce i w obu przypadkach pan nic nie raczył zrobić, jeśli chodzi o obsługę klientów ani instytucjonalnych ani indywidualnych, więc po co takie stanowisko i taki człowiek, który tam siedzi i tylko klientów denerwuje?
Chciałam wpłacić pieniądze na konto firmowe... ale nie mogłam tego załatwić w specjalnym, wydzielonym miejscu, ponieważ pan był zajęty... sobą, on nawet nie pozorował pracy....
Dwa razy byłam w dniu wczorajszym w tej placówce i w obu przypadkach pan nic nie raczył zrobić, jeśli chodzi o obsługę klientów ani instytucjonalnych ani indywidualnych, więc po co takie stanowisko i taki człowiek, który tam siedzi i tylko klientów denerwuje?
Moja ocena
Santander Bank Polska
kategoria: Banki
obsługa: 2
oferta: -
prowizje i opłaty: -
dostępność: -
ocena ogólna: 2
2.0
* maksymalna ocena 6