Widok

ocena dla profesora Szarmach

Witam,
ostatnio miałam ,,przyjemność" skorzystania z usług tego Pana, które z mojego punktu wiedzenia oceniam bardzo nisko. Może i ma wiedzę w pewnych zakresach dermatologii, ale mojego problemu nie umiał rozwiązać i zamiast do tego się przyznać wdrążył mi bezskuteczne leczenie. Poza tym jeżeli ktoś lubi jak się na niego krzyczy bądz go nie słucha to w takim wypadku jest to dla tej osoby wymarzony dermatolog! Nie wątpliwie ma problemy ze słuchem - gdyż na pierwszej wizycie zapisał mi choroby, które stanowczo stwierdziłam, ze ich nie mam. Oczywiście nie umiał przyznać się do błędu i stwierdził, że to na pewno ja mu źle powiedziałam. Poszłam do tego dermatologa z polecania, licząc na profesjonalną opiekę dermatologiczną- jednak jedynie czego doznałam to wielkiego rozczarowania. Może i kiedyś był dobrym dermatologiem jednak stwierdzam, że się wypalił. Ogólnie nie polecam!
Moja ocena
obsługa: 1

jakość usług: 1

wyposażenie: 1

czas oczekiwania: 4

przystępność cen: 4

ocena ogólna: 2

2.2

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zgadzam się. Mam dokładnie te same wrażenia. Profesor nie słucha. Wciąż przepisywał mi tą samą kurację, nie sprawdzając/nie pamiętając, która to już seria. Kuracja niestety bezskuteczna :(
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry