Widok

odciski

Witam!
Mam za sobą kilka innych setek niż Harpagan, ale z każdej przywożę komplet odcisków.W domu rośnie sterta butów i specjalnych skarpet a efekt ten sam.Czy komuś udało się pokonać taki problem?Może podzieli się
poradami. Z góry dziękuję.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

No własnie córka ma i nie wiem jak go usunać

I uwaga na wymrażanie ciekłym azotem u dermatologa, bo ja mam okropne blizny po tym, a na stopach to nieprzyjemne. Radzę - zróbcie ile możecie produktami apetycznymi.

U dzieci bardzo często jest to spowodowane przez dobór nieodpowiedniego obuwia. Polecam zajrzeć sobie na stronę. Jest tutaj opisane, co robić jeśli macie taki problem: https://e-butydladzieci.pl/blog/odcisk-na-stopie-u-dziecka

cze
2007-10-17 20:35:26
Witam!
Mam za sobą kilka innych setek niż Harpagan, ale z każdej przywożę komplet odcisków.W domu rośnie sterta butów i specjalnych skarpet a efekt ten sam.Czy komuś udało się pokonać taki problem?Może podzieli się
poradami. Z góry dziękuję.
Ja! W każdych butach i w każdym momencie życia. Nawet jak wydaje mi się, że jest już jest okej to i tak zawsze kończy się tak samo.

Zimą i jesienią w botkach jest dobrze, ale przy dłuższym spacerze obetrę sobie stopę pod spodem.

Nie jest źle, kiedy mam skarpetki, ale te niestety często uwierają mnie w mały palec i w rezultacie za każdym razem mam pęcherze.

Noszę buty dobre jakości, skarpetki tylko bawełniane, używałam plastrów, sztyftów, sprejów.. nie pomaga mi nic. Jestem pogodzona z tym, że całkiem nowe buty najpierw muszą zrobić mi krzywdę, później albo jest trochę lepiej, albo nie.

W ostatnim czasie obuwie sportowe noszę również i zimą http://www.psfs.pl/buty-sportowe-damskie-dobra-opcja-niemal-przez-okragly-rok/

W Gabinecie podologicznym do którego chodze , u nas w Warszawie- Gabinecie Zdrowej Stopy Pani Izabella dała mi takie specjalne wkładki odciążające , rzeczywiście pomagają na odciski. Polecam