Widok

oddam pieska

oddam pieska
oddam małą prawie dwuletnia suczkę,piesek jest miły,grzeczny ,wychowany z dziećmi posiada ksiązeczkę zdrowia oraz wszystkie szczepienia.

Zobacz ogłoszenie »
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

ludzie...

to jak jest taki mily i fajny to po co go oddawac???Nie znosze ludzi, ktorzy oddaja zwierzeta, wyrzucaja, pozbywaja sie ich. Wez pomysl czlowieku zanim zaoopiekujesz sie jakims psem, kotem etc. zwierze to nie rzecz zeby oddawac!!! Nie wiem jakie okolicznosci wystapily, ze konieczne jest oddanie zwierzecia..ale jak jest maly to nie zajmuje duzo duzo miejsca, nawet w malym mieszkaniu moze byc, dzisiaj wyrobienie ksiazeczki dla psa na wyjazd to nie sztuka ani majtek...nie wiem jak mozna pozbywac sie psa, ktory jest z rodzina juz 2 lata...szok...ludzie bez sumienia
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 6

smutne...

a ja tam wierzę, że są poważne powody że piesek musi zostać oddany... a jeśli prawdziwi właściciele nie żyją, a osoba wysyłająca ogłoszenie się nim zajmuje teraz... nie oceniajmy innych nie znając okoliczności... oddanie psa to jak oddanie członka rodziny...bardzo smutne... wierzę że to nie tylko kaprys bo byłoby to zwyczajnie okrutne...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

sumienie

bo lepiej psa do drzewa przywiązać,co?a ja nie znoszę ludzi takich jak ty,którzy niczego nie rozumieją i innych tylko obsmarowują!a ty masz jakieś zwierze?poza sobą oczywiście...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

SZWECJA

Witam,wiem że Polska to nie SZWECJA ale tam jest tak,że żądne zwierze nie biega samopasem na dworzu. Każde zwierzątko i właściciel mają tzw nr rejestracyjny i jeśli ktoś nie chce lub z jakiegoś powodu nie może mieć pieska to jest taki szpital,to nie schronisko!!!!!!!! i ma bezdomnych zwierząt :(:(:(:(:(:(((
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Społeczność

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...

do góry