Widok

odradzam

Muszę przyznać że jestem niestety zdecydowanie przeciw i nie polecam. Niestety nawet nie wpuszczono nas do środka gdyż okazało się że mój mężczyzna przy 30st. upalnym wieczorze nie został wpuszczony gdyż posiadał ubrane sandały ??? a poza tym był ubrany stosownie do spędzenia tak ciepłego wieczoru jaki był w ostatni piatek. Nie wiem czy tam trzeba być ubranym w garnitur i buty pełne, ale nie sądze po gościachktórzy siedzieli na dworzu. Także szkoda bo staracili fajnych stałych klientów i napewno nikt z naszych znajomych już tam nie pójdzie.
Moja ocena
Avocado Fusion Restaurant & Sushi kategoria: Restauracje
obsługa: 1

menu: -

jakość potraw: -

klimat i wystrój: -

przystępność cen: -

ocena ogólna: -

1.0

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Na początku chciał bym dodać że nie weszłaś "kasia" do tego lokalu co go opisujesz czyli "Avocado". (Nie wiem czy tam trzeba być ubranym w garnitur i buty pełne, ale nie sądze po gościachktórzy siedzieli na dworzu). Wystarczy zachowywać się kulturalnie i na pewno nikt Ci stamtąd nie odeśle z kwitkiem, a jeżeli nie byłaś na pierwszym piętrze i nie widziałaś restauracji, bo jak sama twierdzisz widziałaś siedzących gości no dworze a jest to nie możliwe, jak by was tam nie wypuszczono, ponieważ lokal znajduje się na pietrze nr.1 z pięknym tarasem i zaje... wystrojem. A po za tym żaden "bodyguard" nie stoi na wejściu, to więdz zapraszam do środka a na pewno zostaniesz gorąco przyjęta ze swoim mężczyzną. Zapraszam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Chciałabym odnieść się do tego o czym Pani napisała. Nie jest możliwe, abyście Państwo nie zostali wpuszczeni do Naszej restauracji z racji ubioru, jest to absurd, jedyna możliwość jest taka iż pomyliła Pani lokale i to nie do Avocado próbowaliście Państwo wejść. W naszej restauracji, nie prowadzimy żadnej selekcji gości, nie mamy również ochrony. Przypuszczam,iż próbowaliście państwo odwiedzić Naszych sąsiadów, którzy rzeczywiście z racji ,iż jest to club nocny, prowadzą selekcję. W Avocado panuje bardzo przyjazna atmosfera, szanujemy naszych gości i zapewniam Panią iż musiała zajść tutaj zwyczajna pomyłka.Serdecznie zapraszam i polecam Naszą restaurację .Jestem pewna, iż zmieni Pani Swoją opinię i będzie Nas polecać Swoim znajomym i przyjaciołom.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
Szanaowna Pani Kasiu,
jest mi bardzo przykro, że akurat przed naszą restauracją miała miejsce zaistniała sytuacja. Ale zapewniam Panią, że najzwyczajniej w świecie pomyliliście Państwo lokale. Avocado znajduje się na pierwszym piętrze, nie mamy ogródka, tylko taras na poziomie restauracji. Nie mamy selekcji gości, ogólnie panuje bardzo przyjazna atmosfera, a Avocado jest miejscem dla wszystkich, łącznie z naszymi czworonożnymi przyjaciółmi...
Serdecznie Państwa zapraszamy na pierwsze piętro!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
do góry