Widok

omijać z daleka, mogę wysłać fotki

trafiłam tam w ostatniej chwili szukając wolnych pokoi na Baltops 2015 dlatego wybrałam miejsce na Oksywiu blisko portu wojennego.
wiadomo, fajna impreza to ciężko o dobry pokój w przystępnej cenie
pokoje w fatalnym stanie, stare łóżka, każde inne (w pokoju były 3)
pościel... dobrze że to tylko dwie noce
wszędzie śmierdziało stęchlizną, papierochami i kurzem
drzwi w pok. 7 ze zdemontowanym wkładem zamka, zaklejona dziura plastrem!
łazienka taka że strach byłoby wejść bez obuwia
ręczniki zapuszczone i stare, dla 3 osób 1 duży, 1 mały
w łazience brak futryny, prowizorka z desek
w łazience brak kontaktu
stolik samoróbka, blat zrobiony z jakiejś płyty, która leżała też na części podłogi. z resztą podłoga z trzech różnych materiałów
mogłabym tak bez końca...
byłam z dzieckiem 4 lata, wiadomo liczy się dostęp do aneksu kuchennego, który pasował wystrojem i wyglądem do reszty
do szafek nawet nie zagladałam i nie skorzystałam z mikrofali (nie wiem czy działała). jedyne co to przechowałam coś w lodówce, która wyglądem samym odstraszała a w środku śmierdział...
nigdy więcej nie skorzystam z tego obiektu
pracowali tam w większości młodzi ludzie, czy we własnych domach tez mają taki syf???
Moja ocena
obsługa: 2

wygląd i czystość: 1

wyposażenie: 1

przystępność cen: 2

ocena ogólna: 1

1.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

pobyt w lipcu

Byłam w lipcu 2015 roku z dwójką dzieci, przyjeżdżamy do tego pensjonatu co roku...mili ludzie na miejscu, obiekt co roku remontowany, ładnie w tym orku zrobili łazienki i taras słoneczny z leżakami...czytałam opinie którą ktoś napisał i nie wiem czy ktoś nie pomylił obiektu, gdyż nic nie zgadza się z tym co ktoś napisał...na miejscu było czysto od obsługi też dostałam ręczniki i wcale nie były zapuszczone wręcz przeciwnie widać że wymieniają co roku....pogoda nam nie dopisała więc większośc czasu spędziliśmy na terenie obiektu....dzieci dostały książeczki do czytania i tablice do rysowania, mogły się też pobawić z kotem i psem właścicieli....Na cztery osoby płaciliśmy 160zł za dobę...Ja polecam ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Witam, odnośnie komentarza niezadowolonej klientki wyjaśniam ze swojej strony, że w pokoju nr 7 w którym dana osoba mieszkała, łazienka jest odnowiona w tym roku na nowo nie ma w niej żadnych desek o których ta pani pisze jest owszem natrysk z otwartą kabiną ze spływem w podłogę , pomyślana dla ludzi, którzy potrafią korzystać ze słuchawki prysznicowej, nie lejąc wody po całej łazience...Co do podłogi w pokoju składa się z nowych paneli wymienianych w maju oraz przy wejściu i balkonie z gresu włoskiego kolor czerwony ( ekskluzywny , drogi gres)....jeżeli chodzi o łóżka to jedno z trzech jest całkowicie nowe a dwa odnowione parę miesięcy temu.....nowe materace i poszycia....brak wkładki w górnym zamku jest celowy ze względu na dwie wkładki w jednych drzwiach.....Za zużyty stolik czy nogi od stolika przepraszamy ( został już wymieniony)....Internet w pokojach gościnnych działa non stop jest darmowy i szybki ( oczywiście dla osób które potrafią wpisać login i hasło)...Odnośnie innych zarzutów nie będę się wypowiadał jako, że są zupełnie bezzasadne...sprzątamy codziennie i staramy się utrzymać czystość...Pani, która korzystała z tego pokoju nie płaciła za dziecko a wymagania dotyczące standardu pokoi gościnnych należałoby stosować adekwatnie do ceny ( to nie pięcio gwiadkowy hotel)....w pokoju jest telewizor lcd i tv kablowa....jeżeli miała Pani jakiekolwiek zarzuty trzeba było zgłaszać je obsłudze na bieżąco...serdecznie pozdrawiam i nie zapraszam Pani na przyszłość...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zgadzam sie, mili ludzie, przyjazie nastawieni, w pokojach czysto, skromnie- ale schludnie, spokojnie, wszystko o co poprosilam(tj recznik, herbata, sztucce itp, ) dostalam od reki, nawet Pani z recepcji sama mi wszystko przyniosla do pokoju, spedzilam tam z rodzina 3 dni w dobrej atmosferze. przebywalismy w pokoju nr 1. byl tam duzy telewizor, spora lazienka, milo wspominam- pozdrawiam-Jola.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry