Widok

opieka i rozwój SYNA

W wyniku potrzeby oddałem swojego syna pod opiekę "WIKI". Czas opieki trwał 2 godziny. Odebrałem dziecko uśmiechnięte i szczęśliwe, mimo że wcześniej nie lubiło rozstawać się z rodzicami. Po jakimś czasie przypadkowo dowiaduję się od mojego dziecka wielu ciekawych informacjach o Paryżu :) , o którym dowiedziała się właśnie u "Wiki". Z całą pewnością "Wiki" spełniło moje oczekiwania co do opieki nad dzieckiem (uśmiech dziecka mówi sam za siebie), a dodatkowo sprawiło, że moje dziecko uczyło się poprzez zabawę, co jest dodatkowym atutem spędzenia czasu pod opieką "Wiki". Dowiedziałem się o bogatej ofercie dla dzieci tj. ferie, bal karnawałowy, urodziny. Gdyby "Wiki" było przedszkolem, zapisałbym swoje dziecko do tego punktu.
Moja ocena
Wiki kategoria: Opieka nad dziećmi
obsługa: 6

oferta: 6

jakość usług: 6

przystępność cen: 5

ocena ogólna: 6

5.8

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
W pełni podzielam Pana zdanie. Mój syn uczęszczał do "WIKI" przez 5 dni w czasie ferii. Opieka na bardzo wysokim poziomie, zajęcia - suuuuper!!! Syn w siódmym niebie - jeszcze nigdy tak szybko rano nie wstawał na zajęcia, fakt faktem - zła mina mojego synka jak po niego już przychodziłam - bezcenna :-) Na pewno jeszcze skorzystamy :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry